Ce probleme are Dan Capatos în complexul rezidențial unde locuiește. ”Cu un fel de undiță, le-au agățat noaptea prin gard”

05.03.2021, 15:52
Ce probleme are Dan Capatos în complexul rezidențial unde locuiește. ”Cu un fel de undiță, le-au agățat noaptea prin gard”
Ce probleme are Dan Capatos în compexul rezidențial unde locuiește. ”Cu un fel de undiță, le-au agățat noaptea prin gard”

Prezentatorul de televiziune Dan Capatos are probleme în complexul rezidențial unde locuiește.

Dan Capatos, în vârstă de 47 de ani, a dezvăluyit cu ce probleme se confruntă în complexul de lux unde locuiește, în zona Lacul tei din Capitală. Zilele trecute, au fost furate mai multe biciclete chiar din curtea ansamblului de locuințe, relatează click.ro.

“E incredibil, au ajuns să ne fure hoții bicicletele din curtea complexului, cu un fel de undiță, le-au agățat noaptea prin gard. Acum vor să pună un gard ghimpat electric, ca la pușcărie. Acum, toți cei care am mai avut biciclete, trotinete, le-am dus pe toate la subsolul blocului,de frică. Administratorii se schimbă non stop, sunt incompetenți“, a spus Dan Capatos la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Dan Capatos, familist convins

Dan Capatos este căsătorit de peste 20 de ani cu Monica, împreună cu care are un băiat, Andrei. Într-un interviu, prezentatorul de televiziune a povestit cum a cunoscut-o pe partenera sa de viață. „Așa ne-am și cunoscut, în redacție (…) A venit natural pasul ei în spate, ea nefiind nici înainte dornică de mondenități. Ne-am cunoscut în redacția unui ziar care nu a mai apărut”, a declarat Dan Capatos.

„Și eu, și Monica eram prinși în alte relații. Ea trebuia să se căsătorească peste trei luni. Și-a anulat nunta. Sper să ne ierte persoanele implicate. Faptul că suntem împreună demonstrează că atunci nu a fost o toană. Noi ne-am construit drumul pe care Dumnezeu ni-l desenase înainte”, adăuga moderatorul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la Antena  Stars.

Dan Capatos a spus, la o emisiune de la Antena Stars,  că băiatul lui, Andrei,  a moștenit o o boala pe linie paternă. „A moştenit pe linie paternă, de la mine, o valoare a colesterolului mai mare. Asta este moştenire. Până la vârsta de 12 ani nu are rost să intervii cu medicamente, iar sportul ajută. De când face fotbal de trei ori pe săptămână, la modul profesionist, e legitimat la Dinamo, joacă în campionatul grupei lui, lucrurile sunt ok. Antrenamentele sunt dure – are luni, miercuri şi vineri, iar meciuri sâmbătă şi duminică“, detalia Dan Capatos.

citește și...