Ce probleme a avut Natalia Mateuț. ”Da, chiar a venit poliția la ușa mea”

16.04.2021, 15:14
Ce probleme a avut Natalia Mateuț. ”Da, chiar a venit poliția la ușa mea”
Ce probleme a avut Natalia Mateuț. ”Da, chiar a venit poliția la ușa mea”

Vedeta de televiziune Natalia Mateuț a mărturisit că s-a trezit cu poliția la ușa sa și a explicat și care a fost motivul.

Natalia Mateuț a dezvăluit, la emisiunea ”Xtra Night Show”, de la Antena Stars, că într-o seară s-a trezit cu poliția la ușa apartamentului, după ce un vecin a reclamat că se auzea gălăgie.

”Nu stau lucrurile chiar așa cum se spune. M-a sunat mama și m-a întrebat de ce a venit poliția. Da, chiar a venit poliția la ușa mea. Stau în apartamentul pe care mi l-au oferit părinții și am vrut să profit de mutatul singură. Și în pandemie, nu am vrut să fac excese, dar mai o prietenă, mai două și aia e. Blocul e mic, vecinii sunt puțini și… na. A venit poliția, n-au intrat în casă, erau doi, ne-am salutat și au plecat”, a explicat Natalia Mareuț, notează spynews.ro.

Povestea numelui Nataliei Mateuț

Natalia Mateuț, co-prezentatoarea emisiunii ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, este fiica lui Dorin Mateuț, unul dintre cei mai cunoscuți jucători de fotbal pe care i-a avut România.

Vedeta a mărturisit, într-un interviu pentru revista Avantaje, care este semnificația prenumelui său. De asemenea, Natalia a mai dezvăluit că o cheamă și Cristina, dar nimeni nu o strigă astfel.

”Povestea numelui meu nu este complicată, dar are o semnificație reală, legată de locul nașterii mele, Spania, mai exact orașul Zaragoza, un oraș mic și pitoresc aflat la 45 de minute de mers cu trenul spre Barcelona. Natalia este un nume latin, pe care mi l-a ales mama. După Spania ne-am mutat alți ani în Italia, unde Natale semnifică Sărbătoarea Crăciunului. Cumva, în viață nimic nu este întâmplător, cred în destin și în drumul pe care îl parcurgem încă de la naștere, iar numele este un simbol foarte puternic care ne însoțește toată viața și care îi urmează cursul.  Mai apoi, cu trecerea anilor am devenit fan Natalia Oreiro, dar toți prietenii apropiați și familia bineînțeles, mă striga Nati. Port și numele Cristina, așa cum o mai cheamă pe mama, însă nu mă strigă nimeni așa. De altfel, dacă mă strigi pe stradă Cristina, nici nu cred că mă întorc”, a explicat Natalia Mateuț.

citește și...