Ce probleme a avut Gina Pistol în timpul sarcinii. ”O lună de zile am stat în pat”

31.05.2022, 14:30
Ce probleme a avut Gina Pistol în timpul sarcinii. ”O lună de zile am stat în pat”
Ce probleme a avut Gina Pistol în timpul sarcinii. ”O lună de zile am stat în pat”

Vedeta de televiziune Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a povestit că a avut probleme mari în timpul sarcinii. ”O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina”, a declarat prezentataore TV în cadrul unui podcast unde a fost invitată alături de partenerul ei de viață, Smiley. cei doi au împreună o fetiță.

Gina Pistol este care a prezentat două dintre cele mai de succes emisiuni de la Antena 1 – ”Asia Express” și ”Chefi la cuțite”. În ceea ce privește viața personală, Gina Pistol a devenit mămică pentru prima oară în luna martie a anului trecut. Iubitul ei, Smiley, a fost cel care a dat vestea venirii pe lume a fetiței lor, care a primit numele Josephine Ana. Gina Pistol și Smiley și-au botezat fetița în data de 20 iunie 2021.  Gina Pistol și Smiley formează unul dntre cele ma frumoase cupluri din showbiz-ul românesc.

Cei doi au fost prezenți la podcastul „Seara după 7 cu Fere”. Gina Pistol a vorbit despre momentele fificile prin care a trecut în timpul sarcinii.

Ce probleme a avut Gina Pistol în timpul sarcinii. ”Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic”

„Eram într-o perioadă extrem de grea. O lună de zile am stat la pat, riscam să pierd sarcina. Cum să ne anunțăm părinții când nu știam pe ce drum suntem? (…) Ținând cont că medicii mi-au zis că am 0,1 șanse să rămân gravidă. Știința se bătea cap în cap cu… Nici când eram însărcinată nu-mi venea să cred că sunt. (…) O lună întreagă am stat doar în pat. Aveam voie să mă ridic din pat doar ca să mă duc la baie. Nici o sticlă cu apă nu aveam voie să ridic. Mă mai ridicam și ca să mă rog, iar asta m-a ajutat mult”, a dezvăluit Gina Pistol, potrivit revistei Unica.

Smiley a completat: „Sarcina Ginei și copilul nostru e o minune, e un dar de la Dumnezeu, altfel nu pot să-mi explic ce s-a întâmplat. Noi am primit tot momentul și toată povestea asta și am tratat fiecare moment, și cu bune și cu rele, fix cu mare bucurie, chiar dacă am trecut prin momente de panică, nervi, supărări, le-am primit fix cu bucurie”.

citește și...