Ce problemă de sănătate are Andreea Mantea. ”Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt”

22.05.2021, 16:57
Ce problemă de sănătate are Andreea Mantea. ”Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt”
Ce problemă are Andreea Mantea. ”Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt”

Vedeta de televiziune Andreea Mantea le-a dezcvăluit internauților că se confruntă cu o problemă de sănătate.

Andreea Mantea a explicat care este motivul pentru care are zona abdominală mai umflată, părând că are ”burtică de gravidă”. „Nu sunt însărcinată și mi-e greu să răspund tuturor celor care mă întreabă de ce am această burtică dacă nu sunt însărcinată. Mi-e greu să le explic afecțiunea cu care mă confrunt… pentru că este o afecțiune. Nu este grăsimuță, șuncuță. Nici n-am vreo siluetă demnă de invidiat, dar câteodată se întâmplă să mă umflu. O alergie, o boală autoimună. E foarte mult de povestit…”, a spus Andreea Mantea, citată de spynews.ro.

Andreea Mantea a vorbit și despre eventualitatea de a avea al doilea copil: „Nu zic că nu-mi doresc să rămân însărcinată. Nu zic că nu mi-aș mai dori un bebe, doar că nu este momentul. Când o vrea Dumnezeu. Deocamdată, eu nu vreau, dar dacă aș fi însărcinată, nu aș ascunde acest lucru. N-ai cum să ascunzi o asemenea fericire”.

Andreea Mantea este mama unui băiețel

Andreea Mantea  are un băiețel, David, din povestea de dragoste pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. În prezent, bruneta are un reality show-ul pe care îl are la Kanal D – ”Trăiri alături de Andreea Mantea”Andreea Mantea a fost prezentatoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial ”Puterea Dragostei”, de la Kanal D, unde a fost ulterior înlocuită de Cristina Mihaela Dorobanțu.

La o emisiune de televiziune, Andreea Mantea a vorbit despre faptul că a fost nevoită să-l ia pe David peste tot cu ea la filmări.

„Avea câteva lunișoare și nu m-am gândit niciodată la el că poate suferi. M-am gândit că poate sufăr doar eu. Și aveam deplasările alea prin țară și decât să mă gândesc că sufăr eu de dorul lui, mai bine preferam să zic că suferă el, să fie transportat de colo colo. Și tot timpul l-am luat după mine. El a fost lipit de mine de mine, doar că în spatele camerelor”, a explicat vedeta.

Care a fost primul loc de muncă al Andreei Mantea

Înainte de a deveni cunoscută, Andreea Mantea și-a câștigat primii bani lucrând într-un restaurant, ca picoliță.

Bruneta a dezvăluit și ce făcea cu banii pe care îi câștiga.

”Pe la la sfârșitul clasei a IX-a, la începutul vacanței de vară, am luat ziarele și-am căutat printre anunțurile cu oferte de serviciu. Cum eram foarte mică, singurul la care mi-am dat seama că aveam șanse era cel care anunța un post vacant de picoliță într-un restaurant. M-am gătit și m-am prezentat la interviu. Am fost întrebată dacă sunt în stare să duc o tavă plină cu băuturi. Am înghițit în sec și-am zis că: ”Da”. Când mi-au pus tava în brațe, pe tocuri fiind, după trei pași am scăpat-o. Patroana a fost însă amabilă, mi-a spus că-i place de mine și că mă angajează, chiar dacă n-am experiență. M-am prezentat la serviciu de a doua zi. Sigur că toți banii pe care îi câștigam îi dădeam pe tot felul de prostii, care la vremea aia mi se păreau extrem de importante: pantofi, genți, rochițe etc.”, a dezvăluit Andreea Mantea într-un interviu pentru publicația Formula AS.

citește și...