Ce preparat secret consumă Adela Popescu ca să aibă o siluetă de invidiat, în preajma sărbătorilor

21.12.2021, 17:59
Ce preparat secret consumă Adela Popescu ca să aibă o siluetă de invidiat, în preajma sărbătorilor
Foto: @adela_popescu/ Instagram

Crăciunul este una din cele mai frumoase sărbători creștine, învăluită de voie bună și miresme ademenitoare, mult așteptată de toți. De asemenea, este un prilej pentru gurmanzi să se bucure de cele mai bune preparate. Una dintre vedetele care apreciază bucatele tradiționale de Crăciun este Adela popescu, declarându-se o gurmandă convinsă.

Chiar dacă mănâncă tot ceea ce poftește, Adela Popescu are o siluetă de invidiat. O parte dintre fani se întreabă ore care este secretul care o menține în formă pe vedetă. Prezentatoarea TV a dezvăluit că secretul ei este unul foarte simplu.

Secretul vedetei este acela că ea consumă un preparat în cantități mari.

Care este secretul Adelei Popescu

Adela Popescu a mărturisit că poate să mănânce câte șase-șapte sarmale și nu se îngrașă.

”Eu mănânc vreo 6-7 sarmale la o masă. O rog pe mama, încep cu 5, că îmi e rușine. Și tot iau din castronul de pe masă”, a precizat Adela Popescu în cadrul emisiunii ”Vorbește lumea”.

Cum o răsfață soțul pe Adela Popescu în fiecare weekend

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt un cuplu împlinit și unul dintre cele mai apreciate de mulți români. Proaspăta mămică a vorbit despre cum soțul ei o ajută să își găsească câteva momente de relaxare. Împărțită între viața de familie și cea profesională , prezentatoarea TV abia reușește să găsească câteva momente de relaxare, după nașterea celui de-al treilea copil.

Soțul artistei este cel care o răsfață și are grijă de ea.

Cum o ajută Radu în fiecare weekend

„Vine weekend-ul și Radu ia copiii și merge în parc. Asta ca să meargă la aer curat și să se conecteze ei. Eu rămân acasă, îmi fac cafeaua, micul dejun și mă pun pe canapea și urmăresc un serial.

Mă binedispune. Și atât de mult mă binedispune, că mie îmi plac băieții noștri cu părul lung. Mai ales pentru că Radu trebuie să îi ducă de multe ori la tuns. Și weekend-ul trecut au fost la mare ca să ia aerosoli.”, a povestit Adela Popescu la Vorbește lumea.

Mai mult, Radu Vâlcan profită de fiecare weekend pentru a-l petrece cu cei micuți. Recent, actorul a mers la mare alături de doi dintre copiii săi, Andrei și Alexandru, și a povestit tot pe Instagram.

 

 

citește și...