Ce poreclă avea Connect-R în copilărie. Cum îi spunea mama sa

26.08.2020, 12:34
Ce poreclă avea Connect-R în copilărie. Cum îi spunea mama sa
Ce poreclă avea Connect-R în copilărie. Cum îi spunea mama sa

Connect-R le-a dezvăluit fanilor săi ce poreclă îi pusese mamam sa în copilărie din cauză că era foarte slab.

Cântărețul Connect-R le-a făcut mărturisiri fanilor săi. Acesta a scos la iveală un amănunt mai puțin cunoscut din copilăria sa, dezvăluind că a fost poreclit ”Scândurică” de mama sa, pentru că era foarte slab.

„Mama îmi spunea Scândurică, lemn uscat pentru că eram foarte slab”,a spus Connect-R, citat de spynews.ro.

Și-a făcut tatuaj nou

De curând, artistul și-a făcut un nou tatuaj în zona gâtului. El le-a cerut fanilor să spună ce reprezintă desenul respectiv.

”Mi-am făcut un tatuaj nou ! Voi ce vedeți în imagine?”, a întrebat artistul.

După ce fanii i-au prezentat tot felul de variante, cântărețul a comentat:

”E minunat sa vezi cum vad oamenii in functie de ce au in suflet! Cei impovarati de tristete, lipsuri etc. au vazut, verze, ciori si unghia mea netaiata! Cei care sunt linistiti, impliniti, relaxati au vazut flori, pasari, libertate! F bun testul! Multumesc!”.

A trecut prin momente dificile

Connect-R nu a avut o viață ușoară și a trecut prin multe momente dificile. Artistul și-a deschis sufletul în fața fanilor săi din mediul online, unde a vorbit despre fericire și despre experiențele prin care a trecut, adevărate lecții de viață.

“Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți. Am mai crescut și am zis ”gata, dom’le”, știu fericire e atunci când îți permiți haine multe și de firmă. (…)

Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momentul când învârți cheia în ușa primului apartament.

Cu banii strânși din concerte și cu un credit la o bancă, am reușit să-mi iau un apartament în Giulești. 3 camere, parter. Ce vorbești Franț! Gata, fericire pe mine”, le-a povestit Connect-R fanilor săi de pe rețelele de socializare.

citește și...