Geanina Ilieș și-a făcut cinci tatuaje într-o zi. Primul desen pe corp, în urmă cu 15 ani

05.08.2020, 15:23
Geanina Ilieș și-a făcut cinci tatuaje într-o zi. Primul desen pe corp, în urmă cu 15 ani
Geanina Ilieș și-a făcut cinci tatuaje într-o zi. Primul desen pe corp, în urmă cu 15 ani

Vedeta de televiziune Geanina Ilieș a vorbit despre tatuajele pe care le are. Acesta a dezvăluit că și-a făcut cinci desene pe corp într-o singură zi.

Geanina Ilieș și-a făcut de curând cinci tatuaje într-o zi. Vedeta mai avea alte trei. Primul desen pe corp și l-a făcut în urmă cu 15 ani, după cum a explicat într-un interviu pe care l-a acordat revistei Unica.

„Tatuajul este o formă de artă apărută cu mii de ani în urmă, iar simbolistica celor alese de mine a fost gândită în special prin prisma experiențelor de viață și a celor mai frumoase momente. Mi-am făcut primul tatuaj în urmă cu 15 ani. Au trecut nouă ani până m-am hotărât să-mi fac alte două tatuaje. Am stat cu cele trei tatuaje șase ani, iar acum mi-am făcut 5, într-o singură zi”, a declarat Geanina Ilieș.

Ea a afirmat că noile tatuaje marchează momente importante din viața sa.

„Cred că sunt momente în viață pe care simțim să le marcăm, fără să facem asta neapărat conștient. Nu știu dacă acum, de exemplu, decizia a avut legătura cu perioada în care am stat cu toții acasă și am reușit să petrecem mai mult timp cu noi înșine și cu familia”, a mai spus vedeta pentru sursa citată.

Când a avut probleme cu greutatea

Geanina Ilieș are o siluetă impecabilă. Cu toate acestea, prezentatoarea a dezvăluit că a avut o perioadă când a luat kilograme bune în greutate.

Geanina Ilieș, prezentatoarea show-ului ”Gospodar fără pereche”, de la Pro TV, se menține la o greutate de 52-54 de kilograme. Însă, vedeta a explicat că la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, s-a îngrășat cu 8-9 kilograme.

”Cred că după ieșirea din Fermă. Am luat cam 8/9 kg din cauză că mâncam foarte prost și, în ultimele săptămâni, doar grâul pe care îl fierbeam. Când m-am întors, toată lumea îmi zicea că arăt perfect. Plecasem cu 49 kg, eram prea slabă. Însă, după 3/4 saptămâni, după fermă, am revenit la greutatea inițială. Dar azi încerc să mă mențin la 52/54 kg. Cred că e o greutate normală și nu-mi doresc să fiu mai slabă”, a detaliat Geanina Ilieș într-un interviu.

citește și...