VIDEO / Ce poreclă avea Alina Ceușan. Cum s-a ales cu ea

21.06.2020, 10:13
VIDEO / Ce poreclă avea Alina Ceușan. Cum s-a ales cu ea
Ce poreclă avea Alina Ceușan. Cum s-a ales cu ea

Alina Ceușan, pe care publicul o cunoaște de la emisiunea ”Asia Express”, a făcut dezvăluiri într-un interviu pe care i l-a acordat lui Speak, fostul ei coleg de la show-ul difuzat de postul de televiziune Antena 1.

Alina Ceușan i-a mărturisit lui Speak că porecla ai a fost Scamă și a explicat de la ce anume i s-a tras acest nume.

”M-am gândit la o întâmplare care vine cumva din trecut, dinainte să fiu cumva pe internet. Cred că sunt vreo 15 ani, nu mai știu nici eu. Eu când eram mai mică, adolescentă să spunem, aveam o poreclă: Scamă. Toată porecla asta venise de la faptul că încă de atunci eram de modă. Îți dai seama, nu aveam foarte multe haine, nu aveam foarte multe chestii interesante, ce vedeam eu pe internet.

Dar mă interesa ca lucrurile pe care le port să fie diferite. Și ce am făcut eu? M-am apucat să fac o pereche de pantaloni reiați, din catifea, care se purtau tare d tot prin 2000 și ceva, nu mai știu ce an era…

Am luat o seringă cu clor și i-am stropt peste tot cu clor și i-am făcut diferiți. Și mă duc eu seara în parc, cu gașca noastră, și s-au apucat ăștia mai mari să se ia de mine:”Ia uite-o pe asta cum s-a îmbrăcat iarăși”. pantalonii păreau plini de scame, la cum se vedea noaptea, mă rog. Se vedea ca și cum sunt pătați, decolorați. Și așa mi-a rămas numele de Scamă, cu care am intrat eu.

Asta mi s-a părut o chestie funny, pe care nu toată lumea o știe. Pe hi5 așa eram, Scamă cu k. Și Carmen era Caramela”, a povestit Alina Ceușan.

A făcut echipă la ”Asia Express” cu buna ei prietenă

Alina Ceușan a fost una dintre concurentele care au participat în cel de-al treila sezon al emisiunii ”Asia Express”. Vedeta a făcut echipă la competiție cu buna ei prietenă, Carmen Grebenișan. Cele două au format una intre cele mai redutabile echipe din concurs.

”Nu plânge, Gina! Am învățat că aici, la înmormântare, se face petrecere! A fost superb! Foarte faină experiența asta! Nu ne-am imaginat că vom ajunge atât de departe”, a spus Carmen Grebenișan, înainte de a-și lua la revedere de la ceilalți concurenți.

citește și...