Alina Ceușan, detalii despre sarcină. ”Am făcut patru teste în ziua respectivă”

13.05.2020, 11:45
Alina Ceușan, detalii despre sarcină. ”Am făcut patru teste în ziua respectivă”
Alina Ceușan, detalii despre sarcină. ”Am făcut patru teste în ziua respectivă”

Alina Ceușan, fosta concurentă la show-ul ”Asia Express” – alături de Carmen Grebenișan, este însărcinată. Blonda va deveni mamă pentru prima dată.

Alina Ceușan a mărturisit cum se simte în această perioadă, afirmând că are o sarcină ușoară.

„Nu s-au schimbat foarte multe. Fac sport în fiecare zi, am noroc că am o sarcină foarte ușoară și totul decurge conform planului, și mă simt foarte bine”, a declarat Alina Ceușan la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, conform spynews.ro.

Vedeta a dezvăluit și cum a aflat că este însărcinată.

„Nu am avut răbdare, cred că am făcut patru teste în ziua respectivă, să fiu sigură. Am trăit sentimente de fericire, dar și de confuzie, până nu am ajuns la medic să fac un consult propriu zis, deși a fost cumva o sarcină plănuită. (…) Am aflat când avea două luni de sarcină, și am auzit și bătăile inimii, a fost foarte emoționant, și pe lângă asta, un sentiment foarte neașteptat a fost că am simțit cumva milă pentru bebeluș, când l-am vazut atât de mic. Din păcate am mers singură la doctor, din cauza pandemiei”, a mărturisit Alina Ceușan.

Blonda a dezvăluit că și-ar dori să aibă o fetiță.

„Eu mi-aș dori o fetiță. Și Raul la fel. Avem zece nume pregătite, împărțite egal între fată și băiat. Nu spun numele, pentru că am ceva foarte frumos pregătit, la fel cum am anunțat sarcina”, a mai spus ea.

citește și...