Ce pofte de graviduță are Vlăduța Lupău. ”Să am și eu, să-mi terorizez soțul”

25.05.2022, 15:20
Ce pofte de graviduță are Vlăduța Lupău. ”Să am și eu, să-mi terorizez soțul”
Ce pofte de graviduță arre Vlăduța Lupău. ”Să am și eu, să-mi terorizez soțul”

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, este însărcinată cu primul ei copil. Artista urmează să aducă pe lume un băiețel. Aceasta a povestit ce pofte culinare a avut în această perioadă. ”Mi-ar fi plăcut să am și eu, să-mi terorizez soțul”, a spus Vlăduța Lupău, care a dezvăluit și cât plănuiește să stea în concediu de maternitate.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit. În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista se află în cea de-a cincea lună de sarcină. Interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Cântăreața va avea un băiețel.

Interpreta de muzică populară a povestit pentru revista Viva, ce pofte de gravidă a avut în aceastră perioadă, dar și cârt timp plănuiește să stea în concediu de maternitate.

Ce pofte de graviduță are Vlăduța Lupău. ”Eu, care înainte nu mâncam aproape deloc, acum am mâncat pentru cinci ani”

”Hehe, la pofte… Mi-ar fi plăcut să am și eu, să-mi terorizez soțul, însă nu prea am avut… Așa, chestii normale. Supă de găluște, care oricum era printre preferatele mele, McDonalds … Eu, care înainte nu mâncam aproape deloc, acum am mâncat pentru cinci ani, Fanta de struguri și puține murături, pofte normale, nu?”, a mărturisit Vlăduța Lupău.


Cântăreața de muzică populară a dezvăluit că nu are de gând să stea prea mult în concediu de maternitate: ”Ce e ăla concediu?! Nici n-am de gând, voi sta strict cât este necesar, nicio zi în plus. Sper să mă simt bine, să pot să îmi reiau activitatea cât mai curând după naștere! Le-am promis oamenilor. Și mi-am promis mie că nu stau s-o lălăi! Vom vedea! Doar să fiu sănătoasă și să vină bebelușul cu bine și sănătos! În rest, sunt convinsă că Dumnezeu are planuri multe și mari cu noi, cu fiecare!”.

citește și...