Ce planuri au Alina Vidican și soțul său, Claude Senhoreti. ”Sunt foarte entuziasmat”

11.09.2021, 12:24
Ce planuri au Alina Vidican și soțul său, Claude Senhoreti. ”Sunt foarte entuziasmat”
Ce planuri au Alina Vidican și soțul său, Claude Senhoreti. ”Sunt foarte entuziasmat”

Alina Vidican, în vârstă de 37 de ani, și prospătul său soț, brazilianul Claude Senhoreti, au dezvăluit ce planuri au după ce s-au căsătorit. Cei doi vor să vină în România. ”Sunt foarte entiuziamat”, a declarat actualul soț al Alinei Vidican, Claude Senhoreti. Alina Vidican a mai fost căsătorită cu omul de afaceri Cristi Borcea.

Alina Vidican a fost căsătorită cu Cristi Borcea până în anul 2016, din marajul celor doi rezultând doi copii, Alexandru și Gloria. În data de 26 august anul acesta, Alina Vidican s-a căsătorit cu brazilianul Claude Senhoreti, după patru ani de relație. Evenimentul a avut loc The Addison din Florida. Claude senhoreti are și el doi copii, Filipe și Pedro, dintr-o relație anterioară

După nunta din America, cei doi își doresc să vină în România luna viitoare.

Ce planuri au Alina Vidican și soțul său, Claude Senhoreti. ”Vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”

„Plănuim să venim curând în România. Sunt foarte entuzismat de această călătorie în România. Românii au vorbit frumos de Alina și m-au făcut fericit, vreau să venim probabil luna viitoare, măcar 2-3 săptămâni”, a declarat Claude Senhoreti la emisiunea ”La Măruță”, de la Pro TV, notează click.ro.

Soțul Alinei Vidican a vorbit și despre nunta lor. „Și eu sunt fericit, am fost binecuvântați amândoi, am fost sortiți, ne plac aceleași lucruri, va fi o adevărată plăcere să îmi împart viața cu Alina. Nunta a fost o mare provocare, mulți dintre membrii familiei mele nu au putut veni din cauza Covid-ului. Din cauza aceasta am avut doar jumătate din numărul de invitați doriți. Ca un brazilian bun ce sunt, întotdeauna este bine să sărbătorim, acum am și eu familie în România, am cunoscut și prieteni de-ai ei, și cultura românească este asemănătoare cu cea braziliană”., a mai declarat Claude Senhoreti.

citește și...