Alina Vidican urmează să se mărite cu afaceristul brazilian! Ce regulă ciudată le-a impus invitaților la nuntă

24.08.2021, 15:35
Alina Vidican urmează să se mărite cu afaceristul brazilian! Ce regulă ciudată le-a impus invitaților la nuntă
Alina Vidican urmează să se mărite cu afaceristul brazilian! Ce regulă ciudată le-a impus invitaților la nuntă

Alina Vidican urmează să se căsătorească cu afaceristul brazilian, Claude Senhoreti. Fosta soție a lui Cristi Borcea și alesul inimii sale își vor uni destinele joi, 26 august. Petrecerea de nuntă va avea loc la restaurantul ”The Addison” din Boca Raton, South Florida. 

Alina Vidican urmează să se mărite cu afaceristul brazilian

Alina Vidican s-a stabilit în America după ce a divorțat de tatăl copiilor ei, Cristi Borcea. De mai bine de patru ani, blondina și-a găsit liniștea în brațele unui tânăr afacerist din Brazilia, Claude Senhoreti. Cei doi urmează să devină soț și soție în doar câteva zile.

Pentru ziua cea mare, viitoarea mireasă le-a impus invitaților și o serie de reguli destul de stricte. Conform okmagazine.ro, cei care vor lua parte la ceremonie nu vor avea voie să poarte alb, iar ținuta obligatorie va fi de culoare neagră. În plus, mirele le-a mărturisit invitaților de la nuntă că aceasta ar fi o tradiţie românească, pentru a le feri căsnicia de ghinion.

Cum s-au cunoscut Alina Vidican și iubitul brazilian

Alina Vidican și Claude s-au cunoscut pe vremea când bărbatul era încă însurat. Abia în 2020, Claude a divorțat de femeia cu care avut o căsnicie de șapte ani. Alina și Claude s-au logodit deja, iar anul acesta urmează să se căsătorească.

“Claude este brazilian la origine, e născut în Sao Paulo. A fost căsătorit câțiva ani, a divorțat, și s-a stabilit în Florida. Alina i-a cerut părerea lui Cristi Borcea, așa cum e normal, având în vedere că sunt, împreună, părinții a doi copii. Cristi nu s-a opus, i-a spus doar să fie atentă și să cumpănească bine decizia și să fie atentă la relația lui Claude cu cei doi copii ai lor”, a precizat un apropiat al Alinei Vidican, scrie Fanatik.

Din ce a ajuns Alina Vidican să-și câștige banii în America

Despărțirea de Cristi Borcea se pare că i-a priit de minune Alinei Vidican! După divorț, blondina s-a mutat în America, alături de micuții ei. Mulți s-au întrebat din ce își câștigă existența Alina Vidican în SUA.

Ei bine, fosta soție a lui Borcea nu o duce deloc rău! Conform Wowbiz, Alina Vidican este împlinită din punct de vedere financiar. Blondina a fost cooptată în afaceri de logodnicul ei, Claude, iar în prezent ar ocupa o funcție importantă, de conducere, în cadrul unei companii ce se ocupă cu servicii de închiriere de mașini de lux.

Alina Vidican este vicepreședinte Miami Exotic Auto Racing Corp, iar președintele firmei este partenerul său.

citește și...