Ce planuri are Vlăduța Lupău după ce va deveni mămică. ”Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni”

18.07.2022, 11:58
Ce planuri are Vlăduța Lupău după ce va deveni mămică. ”Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni”
Ce planuri are Vlăduța Lupău după ce va deveni mămică

Cântăreața de muzică populară Vlăduța Lupău, în vârstă de 31 de ani, a vorbit despre planurile pe care le are în privința bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume.  Acesta va avea un băiețel. ”Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni”, a explicat cântăreața de muzică populară în cadrul unui interviu.

Vlăduța Lupău este una dintre cele mai îndrăgite artiste din muzica populară. Vlăduța Lupău este căsătorită cu Adrian Rus. Cu toate acestea, din cauza pandemiei de coronavirus, cei doi nu au putut organiza nunta așa cum și-ar fi dorit.

În luna martie a acestui an, Vlăduța Lupău a anunțat că este însărcinată cu primul ei copil. Artista se află în cea de-a opta de sarcină. Interpreta de muzică populară a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să-l aducă pe lume. Cântăreața va avea un băiețel.  Despre planurile pe care le are în ceea ce privește creșterea bebelușului a vorbit Vlăduța Lupău într-un interviu pentru revista Viva.

Ce planuri are Vlăduța Lupău după ce va deveni mămică. ”Ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă”

”Înainte ziceam că atunci când voi avea un copil, îl las cu oricine și plec. Însă m-am cam schimbat. Nici nu a venit încă pe lume și deja nu vreau să-l las cu nimeni. De voie de nevoie, însă, va sta cu bunicii atâta timp cât voi lipsi. Asta în primele luni, după care ne-am gândit sa ne luăm o bonă care să stea cu noi in casă”, a declarat Vlăduța Lupău.

”Încă nu ne-am mutat la casa nouă și spațioasă, sperăm cât de curând. Ne dorim să se întâmple asta înainte să apară bebe pe lume, dar suntem cam la limită! Desigur, camera era pregătită în casă pentru un copil anume de când am făcut proiectul … Între timp, el a și apărut in ”peisaj” așa că, evident, am decorat împreună cu specialiștii camera pentru el. Bineînțeles că după ce va crește și va avea personaje preferate sau mai știu eu ce nebunii, vom redecora camera!”, a mai spus artista.

citește și...