Gestul făcut de Diana Bișinicu la un an de la moartea nașului ei, Marcel Toader

27.07.2020, 13:24
Gestul făcut de Diana Bișinicu la un an de la moartea nașului ei, Marcel Toader
Gestul făcut de Diana Bișinicu la un an de la moartea nașului ei, Marcel Toader

Cântăreața Diana Bișinicu, fina regretatului om de afaceri Marcel Toader, a făcut un gest impresionant la parastasul de un an al acestuia.

Omul de afaceri Marcel Toader a încetat din viață în luna august a anului 2019. Acesta a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani. Marcel Toader este înmormântat în localitatea Cumpăna, din județul Constanța. De locul de veci se ocupă atât fiul său, Maximilian, cât și mama regretatului om de afaceri, Rădița.

De curând a avut loc parastasul de un an pentru omul de afaceri. Fina lui Marcel Toader, cântăreața Diana Bișinicu, a făcut un gest impresionant pentru cel care a fost nașul său de cununie.

Artista s-a ocupat de prosoape pentru pomana acestuia, după ce mama acestuia l-a visat cerând astfel de obiecte.

”Mi-a spus mama lui că l-a visat, acum ceva timp, în timp ce îi cerea un prosop. Așa că, de prosoape m-am ocupat eu și am țesut pe ele numele nașului meu. Am vrut ca prosoapele care vor fi împărțite să amintească oamenilor de Marcel Toader, să se gândească lumea la el”, a dezvăluit Diana Bișinicu pentru wowbiz.ro.

”Mama lui Marcel Toader s-a ocupat de tot, tot ea a făcut, din pensia ei, o cruce de piatră, așa cum se obișnuioește. De pomană, tot ea s-a ocupat, a împărțit, acolo, la cimintir pachete cu mâncare”, a mai explicat artista.

Diana Bișinicu își aduce aminte cu drag de cel care i-a fost naș.

”Acolo unde punea mâna nașul meu, totul înflorea. Fie că era vorba de vreo femeie, și despre Marcel Toader se poate să se spună, cu mâna pe inimă, că le-a ajutat pe toate femeile din viața lui, fie că era vorba de afaceri, fie că era vorba de orice altceva, totul înflorea”, a mai declarat vedeta pentru sursa citată.

Fiul lui Marcel Toader a rămas cu moștenirea, dar și cu datorii

După dispariția lui Marcel Toader, fiul acestuia, Maximilian, a rămas cu moștenirea, dar și cu datorii.

Maximilian a dezvăluit că a reușit să vândă apartamentul tatălui său și să plătească o parte din datorii. Maximilian Toader a vândut apartamentul cu o săptămână înaine de declararea stării de urgență.

„În afară de banalul stat în casă, am avut norocul în viață, să spun, am vândut apartamentul tatălui meu cu o săptămână înainte să se dea starea de urgență. A urmat statea de urgență, nu am mai putut să facem nimic și acum urmează să văd ce mai fac. Mai exact trebuie să plătesc diferența, s-a achitat o sumă mai mică față de datorii și să văd exact diferența care mai este”, spunea Maximilian Toader la emisiunea ”Star Matinal, de la Antena Stars.

Fiul lui Marcel Toader a dezvăluit că datoriile tatălui său erau foarte mari.

citește și...