Ce planuri are Deea Maxer. ”O să mă specializez și când va fi cazul o să deschid și o afacere”

01.03.2021, 15:05
Ce planuri are Deea Maxer. ”O să mă specializez și când va fi cazul o să deschid și o afacere”
Ce planuri are Deea Maxer. ”O să mă specializez și când va fi cazul o să deschid și o afacere”

Deea Maxer are planuri în ceea ce privește o eventuală afacere. Aceasta a mărturisit că înainte de pandemie și-a descoperit o nouă pasiune.

Deea Maxer a făcut un curs de tehnician nail artist. Vedeta a intenționat să-și deschidă chiar și un salon, însă planurile i-au fost date peste cap. Cu toate acestea, Deea Maxer nu renunță la ideea de a-și deschide o afacere în domeniu la un moment dat.

“Mi-am descoperit o pasiune nouă înainte de pandemie, înainte de venirea Maysei pe lume, acum aproximativ doi ani. Am fost la un curs de tehnician nail artist – unghii cu gel. Eu iubesc arta asta, a lucrării gelului pe unghii, și mi le fac singură. Am zis să exploatez dorința și curiozitatea asta a mea și m-am dus și am făcut un curs profesional și am vrut să mă specializez. Și ce crezi? Am vrut să-mi deschid un salon, Deea Maxer Beauty Nail. Eu plecam de dimineață și stăteam la cursuri până seara, iar Dinu nu prea mă mai vedea pe acasă, asta timp de două săptămâni, cât a fost cursul. Iar când m-a văzut, m-a iubit bine de tot, astfel că am rămas însărcinată cu Maysa. Așa că nu am avut cum să dau drumul la afacere, pentru că a trebuit să stau acasă cu copilul. Nu sunt genul de mamă care în primele săptămâni să las copilul cu o bonă. Așa că am zis că mai întâi ne bucurăm de Maysa, cum crește, și apoi am timp să mă ocup și de pasiunea cu unghiile. O să mă specializez, o să fiu tehnician și când va fi cazul o să deschid și o afacere”, a declarat Deea Maxer pentru click.ro.

Deea Maxer,  are o familie fericită alături de Dinu Maxer și copiii lor

Deea Maxer este căsătorită de foarte mulți ani cu muzicianul Dinu Maxer. Cuplul are doi copii, un băiat și o fetiță, Andreas și Maysa. În luna septembrie a anului trecut, Deea și Dinu Maxer au creștinat-o pe fiica lor, Maysa.

Deea și Dinu Maxer formează un cuplu de 16 ani, iar de 13 ani sunt căsătoriți.

“Sunt cu Dinu de 16 ani și suntem căsătoriți de 13. Întotdeauna am fost romantici, nu numai de Valentine’s Day sau de Dragobete. Dinu obișnuiește să îmi lase bilețele prin casă în care îmi declara dragostea. Iar eu, că să îl răsfăț, îi gătesc ceva bun cu care să îl surprind. Cea mai frumoasă declarație de dragoste este că ne suntem fideli, reciproc, de 16 ani. Suntem mai îndrăgostiți că în prima zi. Ne purtăm ca doi adolescenți care se iubesc nebunește, dar se și ceartă și se tachinează”,mărturisea Deea Maxer.

citește și...