Ce pensie încasează Petre Roman! Fostul premier al României ia bani frumoși de la statul român

30.07.2020, 14:21
Ce pensie încasează Petre Roman! Fostul premier al României ia bani frumoși de la statul român
Ce pensie încasează Petre Roman! Fostul premier al României ia bani frumoși de la statul român

Petre Roman duce o viață liniștită alături de soția lui, Silvia Chifiriuc, și băiatul lor, Petrus. Viața fostului politician s-a schimbat radical după ce a întâlnit-o pe solista mai tânără decât el cu 25 de ani. Petre Roman și Silvia Chifiriuc sunt împreună de 11 ani și au împreună un băiat.

De asemenea, Petre Roman, în vârstă de 74 de ani, stă foarte bine și din punct de vedere financiar! Conform okmagazine.ro, tatăl Oanei Roman încasează lunar de la statul român o pensie de aproximativ 3.200 de lei.

În urmă cu mai bine de 30 de ani, Petre Roman a lucrat în sistemul universitar, el fiind specialist în fizica fluidelor şi poluarea mediului. El și soția de la vremea respectivă, Mioara Roman, erau profesori universitari.

Petre Roman a activat în politică

În revoluția din ’89, fostul premier al României a avut un rol important. Petre Roman a fost primul care a rostit declarația împotriva partidului comunist chiar din sediul Comitetului Central.

De asemenea, pe 26 decembrie 1989, a fost numit prim-ministru al României, funcție pe care și-a păstrat-o până în 1991. Chiar și după ce a încheiat mandatul, Petre Roman a rămas în politică.

‘Nu-mi e teamă. Dimpotrivă. A deveni un om vârstnic înseamnă că trăieşti. Ăsta e un dar important: acela de-a te putea bucura în continuare de cele pe care le-a lăsat Dumnezeu. Eu am acum şi un motiv foarte puternic. Vreau să-mi văd copilul crescând şi ajungând om’, a mărturisit Petre Roman.

Petre Roman a părăsit-o pe Mioara pentru Silvia Chifiriuc

.

Petre Roman și Mioara Roman au divorțat în 2007, după 34 de ani de căsnicie. A urmat un divorț dur și plin de reproșuri, iar Petre Roman a rupt orice legătura cu fosta lui familie. Gurile rele susțin că motivul divorțului dintre Petre Roman și Mioara Roman ar fi fost chiar Silvia Chifiriuc.

‘Nu am mai vorbit de vreo șase ani. Eu am divorțat, el s-a însurat apoi. A cam rupt relația cu noi. Viața merge mai departe. Ceea ce simt pentru el este respect și apreciere, dar și prietenie. Lumea nu prea știe, dar eu am depus divorțul”, a declarat în urmă cu câțiva ani Mioara Roman pentru Kanal D.

‘Divorțul meu de Petre Roman e rezultatul activității politice, nu al diferitelor dudui cu care ar fi fost. În 34 de ani de căsătorie o fi fost prima sau ultima, duduia asta? Copilul nu a fost făcut pentru că și-a dorit Petre copii. A fost șantaj. El a încercat să se împace cu mine de multe ori, dar nu am vrut eu. Nu cred că este fericit. Nu! Petre nu mă mai cauta. Silvia Chifiriuc nu-l lasa nici macăr să mă sune. Nici cu fetele noastre nu se află în relații apropiate’, a mărturisit Mioara Roman la B1.

citește și...