Dezvăluirile fostului premier Petre Roman. ”Nu încetez să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ținut în viață”

20.07.2020, 10:15
Dezvăluirile fostului premier Petre Roman. ”Nu încetez să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ținut în viață”
Dezvăluirile fostului premier Petre Roman. ”Nu încetez să-i mulțumesc lui Dumnezeu că m-a ținut în viață”

Petre Roman, fostul premier al României, a trecut prin momente dificile de-a lungul vieții.

Unul dintre momentele grele din viața lui Petre Roman a fost la Revoluția din 1989, când se afla pe baricade. Mulți dintre colegii săi au fost împușcați. El a reușit să scape cu viață.

„În noaptea de 21 spre 22 decembrie 1989 eram la baricadă și s-a tras asupra noastră. Din cei 81 câți știam că mai suntem au fost uciși 39. Eu am scăpat cu viață și am căpătat imediat convingerea, credința că m-a ajutat Dumnezeu. Și de atunci nu încetez să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru m-a ținut în viață”, a povestit Petre Roman la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Cum se menține în formă la 73 de ani

La 73 de ani, petre Roman se prezintă impecabil. Fostul premier a explicat ce anume face pentru a se menține în formă.

„În fiecare săptămână, de mulți ani, de 25 de ani fac câte o ascensiune pe munte. Fie de la Sinaia, fie de la Bușteni, fie de la Predeal, fie de la Timiș. Asta a devenit o parte a vieții mele, sunt dependent de această ascensiune. E o stare de energie foarte bună și chiar pentru mine înseamnă o capacitate sporită de creativitate”, a detaliat Petre Roman.

Politicianul a mărturisit că are acceași greutate ca în tinerețe.

„Greutatea pe care o am acum este egală cu cea de la 25 de ani, când eram și sportiv performant. Ca să-ți menții greutatea trebuie să fii atent la cât mănânci. Și Silvia este iubitoare de munte, am convins-o și pe ea, după care a devenit și ea o pasionată de urcat pe munte”, a completat fostul premier al României, citat de sursa menționată.

Este căsătorit cu o cântăreață

Cântăreața Silvia Chifiriuc este actuala soție a fostului premier al României, Petre Roman. Din mariajul lor a rezultat un copil, un băiețel. Cei doi și-au unit destinele în anul 2009.

Înainte de a-l cunoaște pe Petre Roman, despre Silvia Chifiriuc se spune că a avut o relație cu un italian în vârstă și foarte bogat, pe nume Giuseppe Madia. Povestea de dragoste cu bărbatul mai bătrân cu 47 de ani ca ea s-a întins pe durata a 12 ani.

Petre Roman a mai fost căsătorit cu Mioara Roman. Cei doi au împreună o fiică, Oana Roman.

citește și...