Ce pensie are Serghei Mizil. „Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”

23.04.2022, 13:03
Ce pensie are Serghei Mizil. „Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”

Serghei Mizil a dezvăluit ce bani încasează ca pensionar. Suma pe care acesta o ia lunar este mult mai mică decât banii pe care îi dă pe medicamente, după cum a spus chiar el. „Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă”, a declarat Serghei Mizil.

Serghei Mizil a trăit o viață aventuroasă în perioada comunistă. Acesta a fost prieten cu Nicu Ceaușescu, alături de care organiza petreceri incredibile, împreună cu gașca lor. Nicu Ceaușescu a fost fiul cel mic al dictatorului Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu. “Prințisorul”, cum a fost supranumit fiul lui Nicolae Ceaușescu și al Elenei Ceaușescu, a sfârșit într-un spital din Viena, în anul 1996, cu diagnosticul de ciroză hepatică.

La podcastul ”Pe bune”, realizat de Serghei Mizil, acesta a dezvăluit ce pensie are. Într-o discuție online cu un interlocutor, Serghei Mizil a spus că primește 1.200 de lei lunar.

Ce pensie are Serghei Mizil. ” La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie”

”Gândiți-vă că eu am pensie 1.200 și mă costă medicamentele 2.000! Dacă era să trăiesc din pensie, nu puteam să îmi iau medicamente, nu mai zic de plătit căldură, masă…”, a spus Serghei Mizil, potrivit click.ro.

„Vezi că trebuie să aplici pentru vouchere, să nu le pierzi!”, i-a transmis interlocutorul lui serghei Miil, făcând referire la un ajutor care urmează să fie acordat de Stat începând din luna mai. ”Da, îmi dau 50 de euro!”, a comentat Serghei Mizil.

„Nea Serghei, ai zis că nu ai muncit vreodată la stat. Cum de ai pensie?”, a mai fost întrebat Serrghei Mizil de un al interlocutor. „Băi, nea întrebătorule, să-ți explic… La toate firmele, mi-am plătit taxele pentru a avea pensie, plus că sunt membru al Uniunii Artiștilor Plastici, însă de acolo nu mi-a venit pensie. Am avut contract de muncă toată viața mea! Ceaușescu lucra de la 14 ani, eu de la 8 ani. Am lucrat prima dată la un pulover, apoi m-am axat pe scos dopuri de vin!”, a răspuns Serghei Mizil în stilul său caracteristic.