Ce pensie are Mioara Velicu. ”Am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la Stat”

26.05.2022, 16:02
Ce pensie are Mioara Velicu. ”Am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la Stat”
Ce pensie are Mioarea Velicu. ”Am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la Stat”

Interpreta de muzică populară Mioara Velicu, în vâstă de 77 de ani , a dezvăluit ce bani primește ca pensie după o carieră îndelungată pe scenă. Artista a dezvăluit că are o pensie din care trăiește decent, după 60 de ani de activitate în domeniul muzical, însă au fost perioade în care a luat bani din bancă pentru a-și plăti datoriile.

Mioara Velicu a fost invitata lui Damian Drăghici la podcastul realizat de acesta.

Îndrăgita interpretă de muzică populară a dezvăluit, cu această ocazie, ce pensie are după șase decenii petrecute pe scenă. De asemenea, artista a vorbit despre cariera sa impresionantă.

Ce pensie are Mioara Velicu. ”Am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung”

”Acum am pensie 4.000 de lei. Și-mi ajung. În pandemie nu mi-a fost greu, am luat din bancă să-mi întrețin casa și să plătesc datoriile la stat. Întotdeauna mi-a fost frică de Poliție, de stat, ca să plătesc datoriile la stat, n-am vrut niciodată să am probleme”, a declarat Mioara velicu, potrivit wowbiz.ro.

https://www.wowbiz.ro/mioara-velicu-a-dezvaluit-ce-pensie-are-multi-nici-nu-viseaza-la-o-asemenea-suma-20225311

Despre cariera sa și despre pasiunea pentru muzică, Mioara Velicu a spus: “Mă bucur că Dumnezeu mi-a dat acest har minunat. Am avut norocul să fiu lângă soliști de marcă, am învățat de la ei, țin steagul sus cu muzică de calitate. N-am studii, eu sunt de pe prispa casei. Eu nu știu tonalitățile nici acum. Eu cânt de pe la 3-4 ani. Mama mă punea să cânt când venea moașa pe la noi, deși eu voiam să merg la joacă. Până când a început să-mi placă să cânt, după clasa a V-a. Eu cânt live și acum. La petrecerile private sau la spectacol doar live cânt. Nu pot să pun CD, apoi să dau din gură, nu pot să transmit ceea ce simt astfel”.

 

citește și...