Ce pensie are Mihai Tatulici după 48 de ani de jurnalism. ”În baza majorărilor anuale nu ajungeam prea departe”

01.02.2021, 10:31
Ce pensie are Mihai Tatulici după 48 de ani de jurnalism. ”În baza majorărilor anuale nu ajungeam prea departe”
Ce pensie are Mihai Tatulici după 48 de ani de jurnalism. ”În baza majorărilor anuale nu ajungeam prea depate”

Binecunoscutul jurnalist Mihai Tatulici a dezvăluit ce pensie încasează după ani de muncă.

Mihai Tatulici, în vârstă de 72 de ani, are în spate o carieră de 48 de ani în jurnalism. A ieșit la pensie în anul 2013 cu suma de 2.370 de lei. ”M-am retras definitiv. În 2013, când am ieşit la pensie, am ieşit şi de sub lumina reflectoarelor după exact 48 de ani de jurnalism”, a declarat Mihai Tatulici pentru impact.ro.

”Norocul meu s-a numit faptul că am fost membru al Uniunii Cineaştilor şi cu ajutorul statutului lor am mai primit ceva bani în plus la pensie, că în baza majorărilor anuale ale bietei pensii nu ajungeam prea departe”, a adăugat el.

 

Mihai Tatulici: ”Niciodată nu mai revin în lumea televiziunii”

Binecunoscutul jurnalist exclude posibilitatea de a reveni în televiziune. ”Niciodată nu mai revin în lumea televiziunii. E vremea altora”, a mărturisit ac esta pentru sursa mai sus-menționată.

Mihai Tatulici a mai dezvăluit că la vârsta de 70 de ani a făcut cursuri de project manager, iar acum dreptul de a realiza şi prezenta proiecte care se pot susţine cu fonduri europene. ”Mi-am plătit cursul din banii mei şi vreme de jumătate de an, în fiecare sâmbătă şi duminică, câte opt ore pe zi, am fost constant la cursuri. Am fost un elev conştiincios, chiar dacă recunosc că mă mai fura somnul prin băncile alea. Dar, la examen, am luat zece şi sunt mândru de chestia asta”, a explicat jurnalistul.

În ceea ce privește timpul liber, Mihai Tatulici și-l petrece jucând golf. ”Joc ori de câte ori putem, la Clubul Diplomaţilor. Nu e un teren mare, cam în trei ore se termină partida. Şi nici eu nu mai sunt ce eram altădată. Dar pasiunea a rămas vie şi atâta timp cât voi putea voi încerca să-l fac uitat pe jucătorul de talie mică ce am ajuns!”, a mai spus el.

 

citește și...