Silviu Prigoană are o pensie colosală. Câți bani primește lunar omul de afaceri

25.11.2020, 13:57
Silviu Prigoană are o pensie colosală. Câți bani primește lunar omul de afaceri
Silviu Prigoană are o pensie colosală. Câți bani primește lunat omul de afaceri

Omul de afaceri Silviu Prigoană are o pensie uriașă. Acesta a dezvăluit care este suma pe care o încasează lunar.

Silviu Prigoană are o pensie fabuloasă. Acesta a dezvăluit care este suma pe care o încasează lunar la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de postul de televiziune Kanal D. Este vorba despre 38.000 de lei.

“32.000 de lei. Plus 5000 de lei de la Camera Deputaţilor. Aştept mărirea acum, să îmi mărească cu 40%, cum s-au lăudat guvernanţii, că să am şi eu spre 47.000 – 48.000 de lei”, a spus Silviu Prigoană, potrivit okmagazine.ro.

Silviu Prigoană: ”Îmi dădeam proteza jos și cerșeam la metrou”

Silviu Prigoană a trecut prin momente extrem de grele în urmă cu ani. În anul 1984, Silviu Prigoană a fost dus de urgență la spital, în urma unui accident de muncă, în urma căruia a rămas fără un picior.

Acesta a mărturisit că nu s-a simțit niciodată complexat din cauza protezei de la picior și a făcut un experiment la metrou, unde a cerșit ca să vadă cât se câștigă.

“Nu. Niciodată! Nu am reuşit să fiu complexat pe tema asta. Am făcut şi nişte experimente cu televiziunea, la un moment dat, prin anii 2002 – 2003. Îmi dădeam proteză jos şi cerşeam la metrou; nu mă cunoastea lumea pe vremea aia, voiam să văd cam cât se câştigă. În comparaţie cu persoanele mai în vârstă, eu câştigam mult mai bine pentru că eram mai tânăr… Am făcut nişte experimente d-astea fără niciun fel de jenă, nu îmi era ruşine că sunt fără un picior… Au fost lucruri care într-adevăr m-au afectat, de exemplu când mi-am îngropat copilul. Mi-a murit un copil şi atunci am fost foarte afectat şi am început să am o altă perspectivă asupra lumii”, a mai dezvăluit omul de afaceri.

citește și...