Ce pensie are Gheorghe Turda. ”Față de alții care poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda”

01.04.2022, 12:45
Ce pensie are Gheorghe Turda. ”Față de alții care poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda”
Ce pensie are Gheorghe Turda.”Față de alții care au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda”

Cântărețul de muzică populaă Gherorghe Turda, în vârrstă de 74 de ani, încasează bani frrumoși din pensie. Acesta a dezvăluit, la postul de televiziune Antenaa Stars, ce sumă de bani primește în fiecare lună.”Față de alții care poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda”, a comentat artistul de folclor.

La emisiunea ”Star News”, de la postul de televiziune Antena Stars, interrpretul de folclor a dezvăluit ce pensie primește în urma activității sale artistice de 55 de ani.

Artistul a activat la două ansambluri cunoscute, Ciocârlia și Rapsodia Română, dar a fost șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne

Ce pensie are Gheorghe Turda. ”Da, 9.000 de lei, da”

Interpretul de muzică populară are o pensie de 9.000 de lei.

”Eu am 55 de ani de activitate la două mari ansambluri, la Rapsodia Română și la Ciocârlia. Am fost șeful ansamblului Ciocârlia și șeful Direcției de Cultură a Ministerului de Interne și sunt mândru de pensia mea”, a declarat artistul, notează spynews.ro.

”Față de alții care n-au avut aproape nicio… sau poate au avut doar câțiva ani de activitate și au emis pretenția să aibă pensia ca Gheorghe Turda. Da, 9.000 de lei, da. Deocamdată, mulțumită lui Dumnezeu, e bine”, a adăugat acesta.

Momentul dureros prin care a trecut Gheorghe Turda

În urmă cu ceva timp, cântărețul de muzică populară, care a avut o relație cu scandal cu Nicoleta Voicu, a făcut declarații și despre dispariția soției sale, în urmă cu peste 11 ani.

“În timpul unui turneu în Japonia, în 1987, soţiei mele, prim-balerină solistă a Ansamblului Rapsodia, i s-a declanşat o boală teribilă, leucemie cronică trombocitară. Acel turneu a fost extrem de solicitant, în 35 de zile am avut 32 de concerte şi foarte puţin timp de odihnă. În urma vizitei la Hiroshima a apărut boala, probabil din pricina climei şi a radiaţiilor care au persistat încă din 1945, chiar şi astăzi fiind urmări ale bombei atomice. Din păcate, după o luptă de mai bine de 20 de ani, Dumnezeu nu a mai vrut s-o ţină lângă mine. După moartea soţiei a trebuit să-mi continuu drumul vieţii, deşi nu a fost deloc simplu”, spunea Gheorghe Turda.

citește și...