Ce pensie are Saveta Bogdan. ”Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump”

29.03.2022, 16:15
Ce pensie are Saveta Bogdan. ”Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump”
Ce pensie are Saveta Bogdan. ”Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump”

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan, în vârstă de 76 de ani, a dezvăluit ce pensie înc asează după ani de muncă. Suma pe care artista de folclor o primește este mică șise descurcă greu cu banii respectivi. ”Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump”, a declarat saveta Bogdan la postul de televiziune Antena Stars.

Interpreta de muzică populară Saveta Bogdan a vorbit despre pensia pe care o primește.

Artista încasează 1.700 de lei, însă face față cu greu cheltuielilor lunare. 1.200 e pensia sa lunară, însă artista mai primește 500 de lei de la Uniunea Compozitorilor.

Ce pensie are Saveta Bogdan. ”Pensia mea este foarte mică, pentru că, din pensia mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul”

„Viața este foarte grea și îmi este destul de greu, de ce să nu spun adevărul? Noi avem cântări mai rar, nunțile le număr pe degete, câte sunt… Rar, tot așa… Pensia mea este foarte mică, pentru că, din pensia mea îmi plătesc lumina, întreținerea, cablul, telefonul. 1.700 de lei, dar, pensia mea, normal, este de 1.200 de lei. Eu mai am de la Uniunea Compozitorilor, pentru că am cântecele mele și îmi dau încă 500 de lei, de acolo”, a dezvăluit Saveta Bogdan la emisiunea ”Star News” de la Antena Stars, notează spynews.ro.


„Mă descurc foarte greu. Tot ce vrei să cumperi este foarte scump. Deci, s-a scumpit. Pensia pe c are o am eu nu îmi ajunge. Norocul meu este că mă mai ia lumea la masă, să cânt, pe colo, pe colo. Dacă nu aș avea cântările astea, eu nu m-aș descurca deloc, pentru că nu vreau să apelez la fiica mea. Mi-a zis fata, dacă am nevoiem dar eu nu vreau să apelez la ea, niciodată”, a completat binecunoscuta cântăreață de muzică populară.

citește și...