Ce pensie are actrița Marinela Chelaru. Ce artist celebru vrea să sară în ajutorul artiștilor cu venituri mici

07.12.2021, 11:28
Ce pensie are actrița Marinela Chelaru. Ce artist celebru vrea să sară în ajutorul artiștilor cu venituri mici
Ce pensie are actrița Marinela Chelaru. Ce artist celebru vrea să-i sară în ajutor

Actrița Marinela Chelaru, cunoscută telespectatorilor din grupul umoristic „Vouă”, a dezvăluit ce pensie are. Artista, în vârstă de 62 de ani, a mărturisit că aproape jumătate din bani se duc pe medicamentele de care are nevoie. Un cunoscut cântăreț vrea să îi vină în ajutor binecunoscutei actrițe.

Marinela Chelaru, asemenea multor artiști, abia se descurcă cu banii. Vedeta a explicat, pentru playtech.ro, ce pensie are și cum se descurcă cu banii.

Actrița încasează o pensie de 1.400 de lei, din care aproape jumătate îi dă pe medicamentele de care are nevoie din cauza problemelor cu inima.

Ce pensie are actrița Marinela Chelaru. ”Eu caut pliante cu mâncare la preț redus”

”Am o pensie de 1.400 de lei, din care 600 de lei dau pe medicamente, după operația suferită la inimă. Din ce să trăiești? Pensionarii mor de foame! Toată ziua pândesc în magazine mâncarea la preț redus. Eu caut pliante cu mâncare la preț redus. Îmi trimit soțul acolo unde aflu că în acea zi se vinde ceva la promoție, am ajuns să mâncăm doar de la reducere, ca să avem bani de lumină și de medicamente”, a detaliat Marinela Chelaru pentru sursa mai sus-menționată.

Tenorul Vlad Miriță, care deține o fermă de păsări și de animale lângă Târgoviște, a decis să sară în ajutorul artriștilor pensionari care se descurcă foarte greu. ”Voi încerca să îi ajut pe cei care au pensii foarte mici, le voi dărui pachete cu produse din carne, dar voi dona și unui azil de bătrâni”, a spus acesta.


Vlad Miriță a dezvăluit că există și mulți artiști care cumpără produse de la el: ”Marcel Pavel este clientul principal. El cumpără mereu un porc întreg de Mangalița, de 100 de kilograme, de obicei lua pentru Crăciun, sper să cumpere și în acest an. Printre cei care-mi bat la ușă pentru carne proaspătă și ouă se mai numără alte soliste care au reprezentat România la Eurovision, este vorba despre Monica Anghel, Luminița Anghel și Nico. Paula Seling a devenit între timp vegană, că și ea ar fi luat tot de la noi”.

citește și...