Ce probleme are Adrian Mutu cu fiul său cel mare, Mario. ”E o perioadă dificilă pentru mine”

06.10.2020, 16:09
Ce probleme are Adrian Mutu cu fiul său cel mare, Mario. ”E o perioadă dificilă pentru mine”
Ce probleme are Adrian Mutu cu fiul său cel mare, Mario. ”E o perioadă dificilă pentru mine”

Fostul fotbalist Adrian Mutu a făcut declarații despre familia sa. Acesta a explicat și ce dificultăți are cu fiul său cel mare, Mario.

Fostul fotbalist Adrian Mutu a fost căsătorit cu Alexandra Dinu, cu care are un băiat, Mario. De asemenea, el a fost însurat și cu o frumoasă brunetă din Republica Dominicană, Consuelo Matos Gomez, de care s-a separat în urmă cu câțiva ani. Din mariajul lor au rezultat două fete, Adriana, în vârstă de 14 ani, și Maya, în vârstă de 12 ani.

Cel supranumit ”Briliantul” s-a căsătorit cu Sandra în data de 15 octombrie 2017. Nașii de cununie ai celor doi au fost fostul fotbalist și antrenor Cosmin Contra, și soția sa, Alina. Adrian Mutu și Sandra au împreună un băiețel, Tiago.

La o emisiune de televiziune, Adrian Mutu a vorbit despre copiii săi. Acesta a explicat și cu ce probleme se confruntă cu fiul său cel mare, Mario.

Mario, alături de fratele său mai mic, Tiago

„E o perioadă dificilă pentru mine. E bărbățel, are personalitatea lui, ideile lui, câteodată nu sunt cel mai reușite. (…) Trebuie să fii atent și să ai grijă de ei mai ales în perioada asta când se cred bărbați. Așchia nu poate să sară departe trunchi”, a declarat Adrian Mutu, potrivit spynews.ro.

Cum ține legătura Adrian Mutu cu fetele sale din Republica Dominicană

Adrian Mutu a vorbit și despre cele două fete ale sale, Adriana și Maya, pe care le are din mariajul cu Consuelo Matos. Acestea locuiesc cu mama lor, în Republica Dominicană, însă sportivul reușește să țină legătura cu ele în această perioadă de pandemie cu ajutorul tehnologiei.

„Fetele sunt în Republica Dominicană, din cauza pandemiei, dar tehnologia din ziua de azi ne ajută să ne vedem în fiecare zi aproape”, a explicat Adrian Mutu, conform sursei citate mai sus.

citește și...