Ce pensie alimentară le oferă Gabi Bădălău copiilor săi! Claudia Pătrășcanu a spus tot adevărul

08.01.2020, 11:18
Ce pensie alimentară le oferă Gabi Bădălău copiilor săi! Claudia Pătrășcanu a spus tot adevărul
Ce pensie alimentară le oferă Gabi Bădălău copiilor săi!

Claudia Pătrăşcanu şi tatăl copiilor ei, Gabi Bădălău, se află în proces de divorț! Momentan, instanța a decis ca micuții să locuiască cu mama lor, iar tatăl acestora să plătească o pensie alimentară.

Ce pensie alimentară le oferă Gabi Bădălău copiilor săi!

Deși au trecut câteva luni de la separare, Claudia Pătrășcanu continuă seria dezvăluirilor inedite despre mariajul său.

Artista a declarat, într-un interviu pentru OK! Magazine, că suma oferită de Gabi Bădălău copiilor săi nu este atât de mare. În schimb, Gabi Bădălău nu a fost de acord cu pretențiile financiare al cântăreței.

Potrivit Libertatea.ro, artista a cerut o pensie alimentară de câteva mii de euro pentru creșterea și educația minorilor, în jur de 8.000 de euro. După despărțirea de acesta, Claudia Pătrășcanu și-a reluat cariera muzicală.

‘Mi-am reluat cariera muzicală, mi-am făcut şi un business cu haine online şi muncesc pentru a le oferi copiilor mei ceva în această viaţă. Eu nu pot să-mi las copiii fără aspiraţii şi fără viitor. Am reuşit să-mi cumpăr o casă în rate, o maşină pentru a mă putea descurca cu copiii. Am avut prieteni adevăraţi care, în aceste momente, mi-au întins o mână de nou, ca să le ofer lor ceea ce merită. Copiii mei primesc drept pensie alimentară atât cât revine dintr-un salariu minim pe economie al tatălui lor.

Mi-aş fi dorit ca acest proces să nu existe. Îmi iubesc enorm copiii şi vreau să îi menajez cât pot. Îmi doresc ca, într-un final, tatăl să conştientizeze acest lucru şi să ia cea mai bună decizie pentru copiii noştri, care merită să se bucure zi de zi de prezenţa părinţilor, de căldură şi iubire’, a dezvăluit Claudia Pătrășcanu.

Sursa: okmagazine.ro

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Buna dimineața!???

O postare distribuită de Claudia Patrascanu (@claudia_patrascanu) pe

citește și...