Claudia Pătrășcanu, umilită de fostul soț de Revelion! Artista i-a transmis un mesaj usturător lui Gabi Bădălău

01.01.2020, 12:41
Claudia Pătrășcanu, umilită de fostul soț de Revelion! Artista i-a transmis un mesaj usturător lui Gabi Bădălău
Claudia Pătrășcanu, umilită de fostul soț de Revelion!

Claudia Pătrășcanu și fostul ei soț, Gabi Bădălău, nu au făcut pace nici la final de an! Mai mult de atât, cei doi și-au aruncat săgeți otrăvitoare înainte de intrarea în noul an.

Claudia Pătrășcanu, umilită de fostul soț de Revelion!

Astfel, 2020 îi va prinde cei doi foști soți tot în scandal. Claudia Pătrășcanu a luat foc după ce Gabi Bădălău i-a acoperit fața cu un emoticon într-o fotografie mai veche în care apar amândoi.

Solista nu s-a abținut și i-a transmis un mesaj usturător tatălui copiilor săi.

‘În 2019, chiar în ziua de 31, mi s-a pus o bulină pe față…..cineva în care am crezut, pe care l-am iubit și pe care l-am respectat, a făcut acest lucru fără să se gândească, că mai devreme sau mai târziu, lucrurile se vor așeza, rana se va vindeca, cele făcute se vor ierta, dar niciodată nu se vor uita!

Sunt recunoscătoare pentru tot, inima mi-e curățată de resentimente, aștept cu nerăbdare anul ce vine, sunt pregătită pentru un 2020 de vis și nu voi mai permite nimănui sa râdă de ceea ce sunt și însemn EU! Iertați, iubiti și acceptați tot ce vă oferă viața, cu bune sau rele! Vă transmit toate gândurile bune și un an de VIS!’, a fost mesajul Claudiei pe Instagram.

Claudia Pătrășcanu a anunțat în luna august că va divorța de Gabi Bădălău. Artista l-a acuzat pe fostul soț de abuz emoțional, infidelități și jigniri. Au fost căsătoriți 3 ani și au doi băieți.

citește și...