Ce pretenții financiare are Claudia Pătrășcanu după divorțul de Gabi Bădălău! Fostul soț o face praf pe artistă

19.12.2019, 16:04
Ce pretenții financiare are Claudia Pătrășcanu după divorțul de Gabi Bădălău! Fostul soț o face praf pe artistă
Ce pretenții financiare are Claudia Pătrășcanu după divorțul de Gabi Bădălău!

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au despărțit după patru ani de căsnicie, iar acum se duelează în instanță pentru custodia celor doi copii ai lor, Gabriel Alexandru și Nicolas Mihai.

Ce pretenții financiare are Claudia Pătrășcanu după divorțul de Gabi Bădălău!

Artista l-a acuzat pe fostul soț că a umilit-o și înșelat-o în repetate rânduri în timpul căsniciei. În plus, Claudia Pătrășcanu a cerut custodia exclusivă a celor doi copii minori, dar și împărțirea bunurilor comune. Deranjat de acțiunile fostei partenere, Gabi Bădălău a trecut la fapte.

Acesta a cerut judecătorilor stabilirea unui program concret de vizită al micuților. În acest moment, solista locuiește cu băieții ei în casa mamei sale din Constanța.

Gabi Bădălău a cerut instanței să își poată vedea copiii în termeni legali și a făcut-o praf pe Claudia Pătrășcanu. Bărbatul nu este de acord cu pretențiile financiare al cântăreței.

Potrivit Libertatea.ro, artista a cerut o pensie alimentară de câteva mii de euro pentru creșterea și educația minorilor, în jur de 8.000 de euro.

Pe de altă parte, Gabi Bădălău a contestat această cerere și a mărturisit că fosta soție are pretenție la niște bani care nu i se cuvin. Acesta a mai adăugat că ea nu a avut nicio contribuție financiară în timpul mariajului.

„Stabilește locuința minorilor Bădălău Gabriel Alexandru și Bădălău Nicolas Mihai la mamă, respectiv Agigea, județul Constanța. Stabilește următorul program de legături personale ale reclamantului Bădălău Radu Gabriel cu minorii al treilea weekend din fiecare lună, de vineri ora 17:30, până duminică la ora 18:00, la domiciliul reclamantului din Bolintin Vale, jud. Giurgiu, minorii urmând a fi aduși la domiciliul pârâtei din Agigea, cel mai târziu duminică la ora 18:00. (…) În vacanța de iarnă, din ziua de 31 decembrie ora 10:00, până la data de 3 ianuarie a anului următor, ora 18:00, cu posibilitatea pentru reclamant de a lua minorii de la domiciliul mamei la sfârșitul intervalului.

Acordă dreptul tatălui de a participa la aniversarea zilei de naștere și onomastice ale minorilor, indiferent de locația celebrării acestora, în perioada în care minorii se află în grija mamei. Părțile litigante pot stabili și o altă modificare de exercițiu a dreptului reclamantului de a avea legături personale cu minorii decât cea stabilită de către instanță, însă numai prin acordul lor comun și numai cu obligația pentru tată de a o anunța pe reclamantă cu cel puțin 24 de ore înainte de momentul la care a convenit cu aceasta să viziteze copiii ori să îi aducă la domiciliul reclamantului sau în altă parte”, se arată în decizia instanței.

Sursa: Libertatea.ro

citește și...