Ce părere are logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană! George Restivan a rupt tăcerea

19.10.2022, 18:43
Ce părere are logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană! George Restivan a rupt tăcerea
Ce părere are logodnicul Adrianei Bahmuțeanu despre Silviu Prigoană! George Restivan a rupt tăcerea

Ultimele luni au adus multe schimbări majore în viața Adrianei Bahmuțeanu. Vedeta și-a întâlnit aleasul și a decis să pornească pe un nou drum alături de George Restivan, un român stabilit de mulți ani în America. De dragul brunetei, bărbatul s-a mutat la București, cu tot cu băiețelul lui.

În vara acestui an, Adriana Bahmuțeanu a uimit pe toată lumea după ce s-a aflat că s-a logodit, la scurt timp de la despărțirea de solistul grec, Nikos Papadopoulos. 

„N-aduce anul ce aduce ceasul. Ne-am întâlnit, ne-am văzut, ne-am plăcut şi ne-am gândit că ar fi mai bine să ne oficializăm cumva relaţia. Am fost la primărie, dar actele nu sunt gata, deci o să depunem ulterior aceste acte. Aşa că am zis să venim la o biserică să primim binecuvântarea. Asta ne dorim amândoi, o viaţă de familie fericită”, a mărturisit Adriana Bahmuţeanu la România TV.

Viitorul soț al Adrianei Bahmuțeanu mărturisea că nu a știut de trecutul ei atunci când s-au cunoscut. El dezvăluia în urmă cu câteva luni că cea care le-a făcut cunoștință este Carmen Harra. Între timp, George Restivan s-a familiarizat cu multiplele căsnicii și divorțuri ale Adrianei Bahmuțeanu cu Silviu Prigoană.

George Restivan, logodnicul brunetei, a mărturisit că are numai cuvinte de laudă la adresa lui Silviu Prigoană, fostul soț al Adrianei. La rândul lui, și Prigoană i-a urat fostei partenere să aibă parte numai de fericire și a felicitat-o pentru logodnă.

Logodnicul Adrianei Bahmuțeanu i-a transmis un mesaj lui Silviu Prigoană

George Restivan s-a pus în temă cu tot și pare că are numai cuvinte de laudă la adresa lui Silviu Prigoană. Acesta spune că nu existe resentimente de nicio parte și toate lucrurile sunt în regulă. La rândul lui, fostul soț al brunetei pare să fie în același asentiment și chiar i-a felicitat pe cei doi pentru logodnă.

„Domnul Prigoană nu are nici o problemă, de ce ar avea o problemă? Tot respectul pentru domnul Prigoană. Eu doresc binele la toată lumea! Viața e scurtă, am niște prieteni care tocmai am aflat că au decedat, oameni de vârsta mea. Nu mai e loc de resentimente. Trebuie să fie loc numai de bine! Să ne bucurăm de viață, să ne iubim! O iubesc foarte mult pe Adriana!”, a declarat George Restivan, potrivit Click!

Adriana Bahmuțeanu se înțelege foarte bine cu băiatul iubitului ei

Relația de iubire dintre Adriana și George avansează pe zi ce trece tot mai mult, ținând cont că bărbatul și-a lăsat copilul în grija vedetei. Fosta prezentatoare tv a petrecut în ultima perioadă mult timp cu băiatul care a venit în România.

Vedeta a explicat că adolescentul va merge la școală la noi în țară, iar bucătăria românească îi place la nebunie.

„A fost foarte bine pentru că am avut timp să ne apropiem. Îmi zice mamă! A fost bine și pentru el, pentru că prioritatea a fost să-l acomodăm cu fusul orar și cu viața din România, ca să poată să meargă la școală. Vorbește nativ limba română, dar încă mai avem de recuperat gramatică, chestii. Dar prinde foarte repede. Este un copil deștept!

Îi place și mâncarea românească. Mănâncă mămăligă cu lapte, cu brânză. Așa cum a fost crescut de bunica lui din America. Bunica, fiind româncă de la Arad, a fost crescut cu mâncarea ardelenească.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, potrivit fanatik.ro.

citește și...