Ce operații estetice are Carmen Șerban. ”Mi-am făcut tot ce mi-am dorit”

08.09.2021, 14:36
Ce operații estetice are Carmen Șerban. ”Mi-am făcut tot ce mi-am dorit”
Ce operații estetice are Carmen Șerban. ”Mi-am făcut tot ce mi-am dorit”

Cântăreața Carmen Șerban, în vârstă de 50 de ani, a dezvăluit, la postul de televiziune Antena Stars, câte intervenții estetice are. Artista s-a lăsat pe mâne specialiștilor pentru a-și înmbunătăți look-ul și pentru a arăta exact așa cum își dorește. ”Mi-am făcut tot ce mi-am dorit” , a declarat binecunoscuta interpretă Carmen Șerban.

Carmen Șerban a recunoscut că a apelat la ajutorul specialiștilor în intervenții estetice pentru a arăta exact așa cum și-a dorit.

Artista a dezvăluit, la Antena Stars, ce operații estetice are.

Ce operații estetice are Carmen Șerban. ”Nu aș mai schim ba nimic la mine”

“Am făcut un lifting facial că aveam pomeții lăsati din cauza vârstei, a kilogramelor etc. și o micșorare de sâni. Pot spune ca nu am avut asa sâni nici la 20 de ani, sunt foarte mulțumită. Nu aș mai schimba nimic la mine, mi-am facut tot ce am dorit și consider că arăt destul de bine”, a dezvăluit Carmen Șerban., potrivit spynews.ro.

Potrivit sursei menționate, cântăreața ar fi plătit pentru intervențiole estetice respective peste 7.000 de euro.

Ce studii are Carmen Șerban

Carmen Șerban are o carieră impresionantă în spate. Artista a lansat pe piața muzicală peste 20 de albume, care s-au bucurat de succes la public și care s-au vândut foarte bine. În ciuda succesului, vedeta și-a dat seama că este foarte importantă și școala. A urmat cursurile Liceului de Muzică Ion Vidu din Timișoara, dar nu a apucat să termine ultimul trimestru din clasa XIII-a, comentând mai târziu că „la vremea respectivă visam să ajung la București, să fac bani…”.

Carmen Șerban a ales să urmeze și cursurile universitare. A  absolvit facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion. Apoi a făcut și masterul. Artista a obținut și o diplomă de scenarist și regizor, fiind absolventă a Școlii de televiziune Tudor Vornicu din București.

citește și...