Ce operație estetică vrea să-și mai facă Bianca Drăgușanu. ”Toată lumea îmi spune că n-am nevoie”

01.07.2020, 14:00
Ce operație estetică vrea să-și mai facă Bianca Drăgușanu. ”Toată lumea îmi spune că n-am nevoie”
Ce operație estetică vrea să-și mai facă Bianca Drăgușanu. ”Toată lumea îmi spune că n-am nevoie”

Bianca Drăgușanu vrea să-și facă o nouă operație estetică. Vedeta a vorbit despre interbvențiile estetice pe care le are.

Bianca Drăgușanu a trecut de multe ori pragul medicului estetician, iar acum vrea să o facă din nou. Vedeta a afirmat că își dorește să-și facă o operație la nas, deși toată lumea îi spune că nu are nevoie de așa ceva.

„Vreau și eu să-mi fac nasul. Am făcut la un moment dat o ridicare de vârf, dar nu am făcut rinoplastie și eu vreau așa să fie mai mic, mai îngust, tot îi explic lui că nările ar trebui să aibă o formă astronomică. Chiar îmi doresc să-mi fac această rinoplastie. Toată lumea spune că n-am nevoie, eu știu că n-am nevoie, dar la un moment dat o s-o facem ca să fie făcută”, a declarat Bianca Drăgușanu, potivit spynews.ro.

„Eu sunt un om foarte asumat și un om care e dipsus în a evolua și dacă eu consider că ceva îmi face bine, atunci fac lucrul acela”, a mai spus ea.


”Eu așa sunt, îmi plac buzele mari”

Bianca Drăgușanu a afirmat că dacă ar fi să aleagă o singură intervenție estetică aceea ar fi la nivelul buzelor.

”Eu așa sunt, îmi plac buzele mari. Am ochii mari, mie mi se potrivesc buzele astea și este marcă înregistrată Bianca Drăgușanu. (…) Eu oricum vin în fiecare zi la el cu idei noi. N-am ajuns la perfecțiunea aia pe care mi-am dorit-o foarte tare”, a afirmat vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

Bianca Drăgușanu a explicat și că merge frecvent să-și scoasă alunițele.

„Mi-am scos alunițele și fac chestia asta periodic, pentru că eu consider că decât să le ții, e mai nociv să ai aluniță decât să nu ai… Multe lucruri mi-am făcut, nici nu știu. Eu îmi fac tot timpul chestii”, a recunoscut ea.

citește și...