Ce onorariu va încasa Anna Lesko la emisiunea ‘Ferma’! PRO TV a dat bani grei pentru artistă

17.08.2020, 14:22
Ce onorariu va încasa Anna Lesko la emisiunea 'Ferma'! PRO TV a dat bani grei pentru artistă

Anna Lesko se numără printre vedetele care vor participa la show-ul de pe PRO TV, ‘Ferma’. Artista a început deja filmările și se va alege cu o sumă frumușică de bani, scrie Playtech.ro.

După o lungă perioadă în care nu a încasat nimic din concerte, frumoasa basarabeancă a dat lovitura acum pe plan financiar.

Anna Lesko va încasa o sumă enormă

Solista revine la tv și va face parte dintre cei 16 concurenți din sezonul 2 ‘Ferma’. Anna Lesko, alături de George Burcea, Alina Pușcău sau Cezar Ouatu, vor fi izolați într-o zonă fără telefon sau alte mijloace de comunicare. Până la jumătatea lunii septembrie, Anna Lesko va filma într-o locație secretă din România, departe de cei dragi.

Pentru aceste condiții, PRO TV a plătit bani grei pentru artistă. Conform sursei citate mai sus, cântăreața va încasa 3000 de euro pe ediție. O singură ediție se filmează timp de trei zile. Dacă va reuși să rămână în competiție până la final, ea se va alege cu marele premiu de 30.000 de euro.

‘Pot colabora foarte bine cu oricine, nu voi merge acolo pentru a mă certa. Dacă simt că nu mă voi înţelege cu cineva, pur şi simplu mă voi îndepărta. Eu cer mult de la oamenii pe care-i iubesc şi noi ştim rigorile dintre noi, însă acum mă voi întâlni cu mulţi oameni necunoscuţi, aşa că voi fi rezervată, din multe puncte de vedere.

Dacă simt că respectul nu există, îl impun. E o mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Ştiu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!’, a declarat vedeta pentru Click!

Anna Lesko, jurat la emisiunea ”Falsez pentru tine”

citește și...