Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de tatăl fiului său! Solista a explicat de ce nu s-a căsătorit până la 41 de ani

08.08.2020, 14:59
Anna Lesko, adevărul despre despărțirea de tatăl fiului său! Solista a explicat de ce nu s-a căsătorit până la 41 de ani

În vara lui 2019, Anna Lesko s-a despărțit de tatăl copilului ei, Adrian Neniță, cunoscut publicului larg drept DJ Vinnie. Cei doi au fost împreună timp de opt ani și nu au fost căsătoriți.

La vremea respectivă se zvonea că motivul rupturii ar fi fost infidelitatea cântăreței, care a fost surprinsă de paparazzi sărutându-se într-un club cu un alt cântăreț, Mike Diamondz.

Cu toate acestea, Anna Lesko și Adrian Neniță au rămas în relații bune pentru băiețelul lor, care a venit pe lume în luna martie a anului 2014.

Anna Lesko nu a fost căsătorită cu tatăl fiului său

Anna Lesko, în vârstă de 41 de ani, a acordat recent un interviu pentru Libertatea, în care a oferit detalii despre despărțirea de tatăl copilului, dar și de ce nu s-a căsătorit până acum.

‘N-am crezut niciodată în mariaj. Mi se pare o instituție perimată. Înainte, avea un scop, familiile își protejau averile. Câtă vreme nu există respect și partenerii nu mai privesc în aceeași direcție, nu mai are rost relația. Eu nu am fost niciodată acea persoană care visa prințul pe cal alb, rochie superbă de mireasă. Nici vorbă. Eu am crezut și cred în continuare în respect, oamenii să se iubească, să fie acel ”foc”.

Rețeta este cum să întreții o relație. Așa, în teorie, aș putea să vorbesc până mâine, dar practic e mai greu. Eu nu mă ancorez în trecut niciodată. Nici în viața personală, nici în restul lucrurilor. Mergem înainte. Îmi asum ce s-a întâmplat în trecut și mergem mai departe. Sunt deschisă către iubire, noi senzații la nivel emoțional. Sunt optimistă. Am avut momente când am clacat, dar mi-am dat seama că tot la mine sunt soluțiile, că trebuie să mă calmez, să mă reculeg’, a declarat Anna Lesko, într-un interviu pentru Libertatea.

Anna Lesko, jurat la emisiunea ”Falsez pentru tine”

După despărțirea de Dj Vinnie, focoasa șatenă a cerut judecătorilor să legalizeze acordul prin care ea și fostul său partener de viață s-au decis asupra bunurilor comune dobândite în timpul relației, dar și asupra custodiei fiului lor, nota Cancan.ro, site-ul nr.1 din România.

În prezent, vedeta este jurat în emisiunea ”Falsez pentru tine” de la PRO TV. Emisiunea este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 23.00.

citește și...