Ce obsesie are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Am patru apartamente pline ochi”

27.12.2021, 14:14
Ce obsesie are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Am patru apartamente pline ochi”
Ce obsesie are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Am patru apartamente pline ochi”

Ioana Simion, soția celebrului campion la tenis Ilie Năstase, este obsedată de pijamale, după cum a declarat în cadrul unui interviu. ”Am patru apartamente pline ochi”, a spus aceasta. Ioana Simion a mărturisit că și-a dorit să-și petreacă sărbătorile de iarnă în pijamale, într-o atmosferă relaxantă, la munte.

Ioana Simion a acordat un interviu pentru click.ro, în care a povestit cum petrece sărbătorile de iarnă anul acesta. Aceasta se află împreună cu Ilie Năstase, partenerul ei de viață, în Bucovina.

”Vom face și Revelionul aici, stăm până în ianuarie. Sunem doar noi doi, fratele meu și soția lui. E idilic aici, un loc deosebit, de vis, cum nu am mai văzut de mult. Suntem într-un loc de poveste, la o căsuță, cu saună și jacuzzi, și tot confortul. Eu îmi planific în fiecare an unde voi face Sărbătorile și anul acesta mi-am dorit să stau să mă relxez într-o cabană la munte, în pijamale, eu și cu familia mea. Și uite că fix de toate acestea am avut parte. E și un loc uimitor, încărcat de tradiții aici”, a spus Ioana Simion.

Ce obsesie are Ioana Simion, soția lui Ilie Năstase. ”Cred că am peste 50 de perechi de pijamale”

Ioana Simion a mărturisit că este obsedată de pijamale și că are foarte multe perechi. ”Eu am o obsesie pentru pijamale…. Nu voi dormi niciodată două seri la rând în aceleași pijamale. Cred că am peste 50 de perechi de pijamale. Am patru apartamente pline ochi cu pijamale. Nu există pijamale din bumbac la mine, nu port așa ceva. Eu am numai pijamale din dantelă și saten. Mi se par feminine, așa ceva trebuie să poarte orice femeie. Să fie sexy, să se simtă bine în pielea ei”, a dezvăluit aceasta.

Ioana Simion a explicat și care este starea de sănătate a soțului ei. În luna noiembrie a acestui an, Ilie Năstase a fost internat la Institutul ”Matei Balș”, după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Soția lui Ilie Năstase, Ioana Simion,  a afirmat atunci că supărările și problemele pe care Ilie Năstase le are cu Ciptian Marica, nașul lor, i-au afectat și ele starea de sănătate.

Ilie e mai bine ca înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă. Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin, a declarat Ioana Simion despre starea lui Ilie Năstase din prezent.

 

citește și...