Se împacă Ioana cu Ilie Nastase? Primele imagini, după ce au depus divorțul

04.11.2021, 19:40
Se împacă Ioana cu Ilie Nastase? Primele imagini, după ce au depus divorțul
Reacția lui Ilie Năstase după ce Ioana Simion a băgat actele de divorț. Ce i-a transmis brunetei

Ilie Năstase (75 de ani) și Ioana (45 de ani) ar putea să se împace pentru a cincea oara, în pragul divorțului. Fostul mare jucător de tenis a fost surprins alături de soția sa, la un centru comercial din Capitală.

Desi Ioana era hotărâtă să divorțeze, se pare că lucrurile s-au schimbat în favoarea sportivului.

Cei doi au fost surprinși la un mall cunoscut din nordul Capitalei, semn că relațiile dintre cei doi ar putea să se îmbunătățească, potrivit Cancan.ro.

Foto: cancan.ro

„Ioana nu mai dădea vreo șansă acestui mariaj”

Ioana Năstase era hotărâtă să divorțeze, fiind sceptică în privința salvării căsniciei. Soția lui Ilie Năstase ar fi depus actele de divorț la Judecătoria Constanța.

„Nimeni din familia Ioanei nu mai dă vreo șansă acestui mariaj. Nici măcar Ioana însăși, care în vară și-a trecut peste principii și a decis să se întoarcă la Ilie, deși la începutul anului sunase la Poliție fiindcă fusese bătută și înjurată, după sărbătoarea de Sf. Ion. Totul s-a năruit asemenea unui castel făcut din cărți de joc”, au precizat apropiații Ioanei Simion, potrivit playtech.ro.

Se pare că bruneta ar fi dispusă să renunțe la partaj și la numele fostului ei partener de viață, în cazul unui divorț.

Cu ce s-ar alege Ioana Năstase în urma divorțului

„Nu există partaj al vreunor bunuri sau al vreunei sume de bani. Fiecare va pleca din această căsătorie cam cum a venit. Ioana nu va păstra nici măcar numele fostului ei soț, revenind la cel de fată!”,au mai adăugat apropiații Ioanei pentru aceeași sursă.

 

citește și...