Ce nume a vrut să-i pună Monicăi Tatoiu tatăl său. ”Se potrivea cu rădăcinile sârbești”

04.05.2021, 16:25
Ce nume a vrut să-i pună Monicăi Tatoiu tatăl său. ”Se potrivea cu rădăcinile sârbești”
Ce nume a vrut să-i pună Monicăi Tatoiu tatăl său. ”Se potrivea cu rădăcinile sârbești”

Monica Tatoiu a dezvăluit ce nume a vrut tatăl său să-i pună atunci când s-a născut.

Într-o postare pe care a făcut-o de Sfânta Monica, care se prăznuiește în data de 4 mai, Monica Tatoiu a povestit că numele pe care tatăl său a vrut să i-l dea la naștere a fost Radinca. Cea care a ales numele Monica a fost mama sa. ”Când m-am născut tata a vrut să îmi pună numele de Radinca. Se potrivea cu rădăcinile sârbești ale neamului său, Radivoiovici, pe care le respect. Dar mama mi-a ales numele Monica. Și mi-a dat responsabilități pe care le-am înțeles târziu.Cu plecăciune îi mulțunesc pentru că s-a rugat ca să descopăr calea aleasă de ea pentru mine, după multe rătăciri. La mulți ani Monicilor ortodoxe ale lumii”, a scris femeia de afaceri în mediul online.

Sfânta Monica este praznuită în ziua de 4 mai. Sfânta Monica este ocrotitoarea soțiilor și mamelor ale căror bărbați sau copii trăiesc departe de Dumnezeu, rătacind pe căi greșite.

Soțul Monicăi Tatoiu și-a aniversat ziua de naștere. ”Nu m-ai înșelat niciodată și ai fost un om de cuvânt”

Monica Tatoiu este căsătorită și are un băiat

Monica Tatoiu este căsătorită de foarte mulți ani cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victor. Aceasta a vorbit recent despre mariajul său.

”Căsnicia este un parteneriat. Dragostea o începe, respectul reciproc și încrederea o cimentează. Arta compromisului este esențială. Nu o ai la 30 de ani. Eu sunt la al treilea mariaj. Când am ales ultima dată, am făcut-o foarte atent. Mi-am ales partenerul cel mai bun de plecat “în adâncurile” vieții. Viață care câteodată este foarte periculoasă. Noi suntem înainte de toate prieteni. Îmi mănâncă ficații de 39 de ani. Dar ficatul se reface cu o viață sănătoasă. Îl ador pentru că îmi dă siguranță”, a spus aceasta.

Întrebată ce sfaturi le dă tinerilor pentru a avea o căsnicie de lungă durată, Monica Tatoiu a răspuns: ”Nu vă grăbiți cu făcutul de copii și căsătoria. Crește speranța de viață. Când o faci, gândește-te cum veți arăta împreună peste 30 de ani. Și, neapărat, uitați-vă la familia partenerului, mai ales la mamă. Ca să știți ce o să iasă la suprafață după ce consumați mierea!”.

citește și...