Ce nume a ales Celia pentru fetița ei. Când va naște cântăreața

21.01.2022, 15:32
Ce nume a ales Celia pentru fetița ei. Când va naște cântăreața
Ce nume a ales Celia pentru fetița ei. Când va naște cântăreața

Celia, pe numele său real Cristina Ioana Socolan, este însărcinată pentru a doua oară. Cântăreața, în vârstă de 37 de ani,  a dezvăluit când va naște, dar a anunțat și ce nume a ales pentru fetița pe care urmează să o aducă pe lume. Celia este căsătorită de mai mulți ani cu Ardeli Ancuța și mai are un băiețel, Angelo Ioan.

Celia este una dintre artistele cunoscute de pe scena muzicală din România. În plan personal, Celia este căsătorită cu Ardeli Ancuța, împreună cu care are un băiețel, Angelo Ioan. Acum, cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil și urmează să devină mămică peste puțin timp.

Celia urmează să aducă pe lume o fetiță. Vedeta a dezvăluit, la o emisiune de televiziune, că a ales deja nume pentru bebelușul ei. Aceeasta a dezvăluit și când urmează să nască.

Ce nume a ales Celia pentru fetița ei. ”O va chema Sara-Maria”

Celia a intrat prin Skype la emisiunea „Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV, și a dezvăluit ce nume va purta fetița ei. Aceasta mai are o lună până când va deveni din nou mămică.

“Fetița mea se va naște într-o lună și trei zile și o va chema Sara-Maria. Sunt foarte, foarte entuziasmată și abia aștept să se nască. Dumnezeu să ne îmbrățișeze pe toți!”, a declarat Celia.

Celia a fost diagnosticată de curând cu varianta Omicron: “Sunt foarte bine acum. Am devenit mai optimistă. M-am panicat foarte tare Imediat după ce am aflat că am Omicron. Mi-era teamă de internare și de tratamente… Apoi, m-am liniștit pentru că mi-am dat seama că panica și stresul îmi va afecta puternic imunitatea. Și vreau să vă spun că de când am luat acest virus sunt mai pozitivă decât am fost în toată sarcina!”.

Ce a declarat Celia despre cariera sa

Celia a acordat un interviu la podcastul „Viața Vedetelor”, în care a vorbit despre cariera sa muzicală. Artista a afirmat că a decis că se retrage din muzică. Celia intenționează să se retragă de pe scena muzicală și să se ocupe de familia sa.

„Am simțit că nu-mi mai găsesc locul. Să poți să te menții ca artist trebuie să oferi sută la sută, să-și oferi energia în proiectul respectiv. Iar eu pot să spun că m-am retras. Acesta este faptul pentru care am dispărut, oarecum, sau am fost văzută tot mai puțin. Mi-am lăsat amprenta frumos, zic eu, am trecut etapa asta minunat, mi-am trăit visul copilăriei. E adevărat că mi-aș fi dorit să ajung un artist internațional, simțeam că drumul meu este mult mai lung decât atât. Dar nu se știe niciodată, după ce trece un an, poate doi, de la sarcină. Am câteva piese gata… Dar te miri când vin înapoi”, a declarat Celia

citește și...