Ce nu se vede la show-ul ”Ferma”. Cine se ocupă de jocuri și cine le testează înaintea concurenților

10.10.2020, 11:19
Ce nu se vede la show-ul ”Ferma”. Cine se ocupă de jocuri și cine le testează înaintea concurenților
Ce nu se vede la show-ul ”Ferma”. Cine se ocupă de jocuri și cine le testează înaintea concurenților

Detalii necunoscute ies la iveală despre show-ul ”Ferma”, de la Pro TV. S-a aflat cine se ocupă de jocurile din cadrul competiției și cine le testează înaintea concurenților.

La show-ul Ferma”, moderat de Mihaela Rădulescu la Pro TV, concurenții au parte de cele mai dure jocuri pentru a supraviețui în concurs. Puțină lume știe cine face aceste jocuri și cum sunt acestea testate.

Astfel, potrivit click.ro, responsabil cu toate acestea este Mihai Alecu, în vârstă de 32 de ani, producătorul de jocuri care a început totul din pasiune. Acesta face parte din echipa emisiunii de la pro TV încă de la început.

„Fac parte din echipa show-ului Ferma încă de la început. În primii ani am fost în echipa de producție, dar în paralel mă implicam în partea de jocuri și astfel am început să învăț. De doi ani colaborez și cu firme din străinătate, ca freelancer”, a declarat Mihai Alecu.

„Am lucrat la cel mai mare traseu de obstacole din lume, care în acest moment este în construcție în Dubai. Dar în acest an am revenit în țară special pentru Ferma, unde de această dată am un rol dedicat în întregime producerii de jocuri. Funcția mea se cheamă Game Producer: eu inventez tot ce înseamnă probe, jocuri, dueluri în emisiune și coordonez echipa care se ocupă de ele”, a adăugat el.

Jocurile de la show-ul ”Ferma”, testate de oameni obișnuiți

Conform sursei menționate mai sus, toate jocurile din competiția ”Ferma” sunt testet înaintea concurenților de Mihai Alecu și echipa lui. Ulterior, jocurile respective sunt testate de oameni obișnuiți: reporteri, un analist financiar, o asistentă personală a unui director etc.

De asemenea, la fiecare duel, o echipă de prim ajutor formată din asistent medical și ambulanță, ori medic și ambulanță se află în zonă, gata să intervină la nevoie.

citește și...