Ce nu mai poate să facă Alexandra Stan de când s-a căsătorit. ”Nu mă mai lasă soțul”

01.08.2021, 16:23
Ce nu mai poate să facă Alexandra Stan de când s-a căsătorit. ”Nu mă mai lasă soțul”
Ce nu mai poate să facă Alexandra Stan de când s-a căsătorit. ”Nu mă mai lasă soțul”

Alexandra Stan, în vârstă de 32 de ani,  a făcut dezvăluiri neașteptate la o emisiune de televiziune. Printre altele, cântăreața a mărturisit ce nu mai poate face de când s-a măritat. ”Nu mă mai lasă soțul”, a declarat Alexandra Stan. Binecunoscuta artistă este căsătorită de puțin timp cu Emanuel Necatu.

Cântăreața Alexandra Stan a decis recent să facă pasul cel mare în plan sentimental și s-a căsătorit în mare secret cu un bărbat care se numește Emanuel Necatu.

Prezentă la o emisiune de televiziune, Alexandra Stan a dezvăluit ce anume nu o lasă partenerul ei de viață să mai facă de când s-a măritat.


Ce nu mai poate să facă Alexandra Stan de când s-a căsătorit. ”Eu făceam înainte, dar acum…”

Alexandra Stan este recunoscută pentru faptul că a pozat în diverse ipostaze provocatoare. Acum, artista a declarat, la TV, că soțul ei i-a interzis să mai apară topless.

”Eu aș vrea să mai fac topless, dar nu mă mai lasă soțul de când m-am măritat. Eu făceam înainte, dar acum… M-ați invitat pe mine în emisiunea asta. Eu, femeie măritată… Ce o să zică soțul meu?”, a declarat Alexandra Stan, citată de spynews.ro.

Cu ce a cucerit-o soțul pe Alexandra Stan

Alexandra Stan a povestit, într-un recent interviu,  ce a atras-o la partenerul ei de viață, Emanuel Necatu, având numai cuvinte de laudă la adresa acestuia.

”În primul rând, cu sinceritatea lui și cu căldura pe care am simțit-o încă de la prima vedere și de la prima întâlnire. I-am simțit bunătatea chiar și atunci când era consilierul meu și mă ajuta să iau anumite decizii. Mai mult, după ce am terminat perioada aceasta de consiliere și am început să vorbim noi, ca doi pretendenți, am descoperit un tip foarte elegant, respectuos, galant. Chiar se vedea că se poartă frumos cu femeile în general și are genul acesta de respect față de femei, nu e deloc bădăran, ba din contră, mi s-a părut ca e foarte credincios, și pentru mine aspectul acesta a contat întotdeauna mult, în toate relațiile mele, nu numai în cele de cuplu, dar și în relațiile de prietenie. E important să împărtășești aceleași credințe. Mai mult, el este foarte serios și muncitor, și bineînțeles că m-a cucerit și prin complimentele pe care mi le făcea. A văzut în mine lucruri pe care poate nici eu nu le văd uneori și cred că cel mai important este ca persoana de lângă tine să-ți vadă potențialul, nu numai defectele”, a mărturisit Alexandra Stan.

citește și...