Ce nu mai are voie să facă Gabriel Cotabiță la 6 ani de când a suferit un infarct. ‘Vara asta nu voi…’

08.08.2021, 13:14
Ce nu mai are voie să facă Gabriel Cotabiță la 6 ani de când a suferit un infarct. 'Vara asta nu voi...'
Ce nu mai are voie să facă Gabriel Cotabiță la 6 ani de când a suferit un infarct

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte în urmă cu 6 ani, după ce a suferit un infarct la o sală de fitness din Capitală. Din fericire, medicii au reușit să-l salveze pe artist la timp. 

Gabriel Cotabiță a trecut pe lângă moarte, deși doctorii nu îi dădeau șanse de supraviețuire. La șase ani de la nefastul eveniment, solistul a decis să mai renunțe la unele evenimente private și să dea mai multă importanță sănătății.

La ce a fost nevoit să renunțe Cotabiță după infarct

„Vara asta nu voi cânta nici pe Litoral și nici la petrecerile private, prefer să mă odihnesc, e mult prea cald, dar le pregătesc fanilor câteva piese de dragoste.”, a spus Gabriel Cotabiță, pentru Playtech. 

Gabriel Cotabiţă și-a revenit cu greu în 2015, după luni întregi de spitalizare.

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual. Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, declara Gabriel Cotabiţă, la Europa FM, după externare.

Pe plan personal, artistul a mărturisit că este foarte fericit, alături de soția lui, Alina.

„Faptul că sunt căsătorit este un mare noroc, pentru că se putea să nu fiu căsătorit, şi atunci era mai complicat. Norocul meu este cu Alina care, de bine, de rău, mă menţine în stare de funcţionare, adică cu picioarele pe pământ”, a spus Cotabiță.

citește și...