Ce nu-i place lui Florin Pastramă la Brigitte. ”Erai chior, orb când te-ai îndrăgostit de mine, nu?”

13.04.2021, 12:50
Ce nu-i place lui Florin Pastramă la Brigitte. ”Erai chior, orb când te-ai îndrăgostit de mine, nu?”
Ce nu-i place lui Florin Pastramă la Brigitte. ”Erai chior, orb când te-ai îndrăgostit de mine, nu?”

Florin Pastramă nu prea este încântat de look-ul partenerei sa de viuață, Brigitte Pastramă.

Florin Pastramă a afirmat că soția sa, Brigitte Pastramă, ar avea cam prea multe operații estetice și că ar prefera să mai reducă din ele.

La auzul nemulțumirilor pe care le are Florin Pastramă vizavi de intervențiile ei estetice, Brigitte Pastramă a reacționat imediat.

„Am căutat un moment în care să îi spun ce mă deranjează la el în general. Ce să spună și Florin la tot ce i-am zis? Eu i-am spus numai lucruri adevărate, din suflet. Și el atunci în contrapartidă m-a luat că buzele că-s mari, că fundul e prea mare. El mereu zice că mi-am băgat silicoane, că nu știu ce. Păi mă Florine, nu am făcut nimic de când am început relația cu tine. Tu așa te-ai îndrăgostit de mine. Cu buze, cu silicoane, cu fundul mare, nu mi-am mai băgat atunci nimic. Erai chior, orb când te-ai îndrgostit de mine, nu? Le aveam și atunci. De ce ți-a plăcut de mine așa?”, a spus Brigitte Pastramă, conform spynews.ro.

Ce i-a reproșat Brigitte lui Florin Pastramă

Brigitte Pastramă s-a declarat nemulțumită de comportamentul partenerului ei de viață, Florin Pastramă, în condițiile în care acesta se declară credincios.

„Fără Dumnezeu nu făceam nimic până acum. Știi ce nu îmi place la tine?A fost la biserică o pildă, pastorul a vorbit despre un om care avea un pește pe mașină, și când a plecat de la semafor, a plecat în trombă și l-a oprit Polița și au crezut că mașina e furată. I-au verificat actele și au zis „Nu pot să cred că e mașina dumneavostră! Aveți un pește pe mașină, deci sunteți pocăit, de ce ați plecat în trombă?”. Iar mie Sara mi-a zis că de fiecare când te-ai grăbit ai înjurat. Ori ești un copil al lui Dumnezeu, ori ce ești? Ești pocăit doar când vrei. De multe ori folosești anumite cuvinte care mie nu îmi plac”, i-a spus Brigitte lui Florin Pastramă, conform sursei anterior citate.

„Până nu vei reuși să fii un adevărat copil al lui Dumnezeu și îl vei face pe Domnul Iisus de râs la volan nu cred că Domnul îți va da acel copil. Nu până în momentul în care vei schimba acest lucru în tine. Nu ai voie să înjuri și să folosești cuvinte necuviincioase pentru că îl faci pe Duhul Sfânt să se rușineze de tine”, i-a mai explicat aceasta soțului ei.

 

citește și...