VIDEO / Brigitte și Florin Pastramă apar împreună într-un videoclip despre povestea lor de dragoste

11.04.2021, 10:46
VIDEO / Brigitte și Florin Pastramă apar împreună într-un videoclip despre povestea lor de dragoste
VIDEO / Brigitte și Florin Pastramă apar împreună într-un videoclip despre povestea lor de dragoste

Brigitte și Florin Pastramnă apar împreună într-un videoclip despre povestea lor de dragoste.

Povestea de dragoste dintre Brigitte și Florin Pastramă a fost sursa de inspirație pentru Tudor Cioară, vărul lui Florin Pastramă, care a compus o piesă specială pentru cei doi. Piesa se numește ”Lasă-mi românca în pace” și a fost lansată în urmă cu câteva zile. Videoclipul are peste 100.000 de vizualizări pe Youtube. ”Puteti urmari aici videoclipul piesei compuse de varul lui Florin Pastrama pentru el si toate perechile care se regasesc in povestea noastra de iubire❤️”, scria Brigitte Pastramă în urmă cu câteva zile pe contul său de socializare.

„Am acceptat să facem acest videoclip pentru că eu am crezut că e o situație pe care o întâmpină foarte mulți băieți și fete. Și trebuie să ia exemplul nostru. (…) Unde există iubire nu mai există absolul nicio diferență de naționalitate sau etnie”, spunea Brigitte Pastramă. „Ca orice mamă, eu nu am fost căsătorit niciodată. Și-ar fi dorit să mi iau și eu o fată mai tânără, de-a noastră. (…) Eu o înțeleg pe mama. La noi în familie femeile sunt supuse, nu ies cu noi. Acum lucrurile nu mai sunt așa”, a spus și Florin Pastramă.

Brigitte Pastramă, reacție dură la adresa amantei cumnatului său

Brigitte Pastramă a reacționat dur la adcresa unei femei care a avut o relație cu fratele lui Florin Pastramă, Relu.

”Dragii mei, aceasta individa, a carui nume este regasit de altfel si intr-un dosar de proxenetism, nu este dusmanul meu, nu a fost niciodata CUMNATA mea, ea a fost ani la rand amanta fratelui lui Florin, Relu Pastrama, l-a despartit de sotia lui – Mirela Pastrama, mama copilului lui Relu”, a scris Brigitte Pastramă în mediul online.

”La inceputul relatiei mele cu Florin, i-am imprumutat diferite sume de bani, pe care ulterior “mi-am permis” sa le cer inapoi….. sumele sunt: 7000€ sa scoata masina BMW X5 din amanet, am cerut contravaloarea verighetelor mele Cartier (ce le purtam cu Cornel) ea s-a oferit sa le vanda, mai multe haine PP pe care le-a luat din magazinul meu din Promenada, insumand peste 2500€…. Dar acestea sunt subiectul unei plangeri aflate in prezent pe rol (30219/3/2020.) Dumnezeu exista si adevarul este unul singur!”, a mai precizat vedeta.

citește și...