Ce nu ar tolera niciodată Anna Lesko la un bărbat. ”Nimic nu poate fi mai dureros”

17.02.2022, 14:36
Ce nu ar tolera niciodată Anna Lesko la un bărbat. ”Nimic nu poate fi mai dureros”
Ce nu ar tolera niciodată Anna Lesko la un bărbat. ”Nimic nu poate fi mai dureros”

Cântăreața Anna Lesko, în vârstă de 43 de ani, a mărturisit, la o emisiune de televiziune, ce anume nu ar suporta la un bărbat. Vedeta susține că nu ar putea tolera sub nicio formă mnciuna într-o relație. ”Nimic nu poate fi mai dureros decât minciuna sfruntată”, a declarat Anna Lesko la emisiunea ”Vorbește lumea”.

Anna Lesko este una dintre cele mai senzuale apariții de pe scena muzicală din România. În anul 2000, a debutat cu piesa ”Cu tine eu” la Festivalul de la Mamaia. În 2002 a apărut și primul material discografic de studio al artistei, Flăcări, ce conține și primul șlagăr al solistei — „Ard în flăcări” — care a rămas până astăzi unul dintre cele mai cunoscute cântece ale sale.

În ceea ce privește viața personală, Anna Lesko este mamă singură. Fiul ei, Adam, a venit pe lume din povestea de dragoste pe care vedeta a trăit-o cu Adrian Neniță, alias DJ Vinnie, de care artista s-a separat. Anna Lesko nu a fost niciodată măritată. Anna Lesko și DJ Vinnie s-au despărțit în urmă cu doi ani, în 2019, după opt ani de relație. Invitată la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, Anna Lesko a dezvăluit ce anume nu ar suporta la un bărbat.

Ce nu ar tolera niciodată Anna Lesko la un bărbat. ”Dar cel mai important e să nu mă mintă!”

“Am fost trei la părinți și se obișnuia ca femeia să preia toate greutățile bărbaților. Mie mi-e greu acum să zic ce înseamnă pentru mine bărbatul perfect. Și asta pentru că știu să fac o grămadă de lucruri în locul lui. Am foarte multe responsabilități. Deci clar mă obosește să îi spun ce are de făcut! Dar cel mai important e să nu mă mintă! Ăsta e un aspect foarte important! Eu pot suporta multe lucruri și pot înțelege foarte multe. Orice putem bricola pe adevăr, oricât de crunt ar putea fi el, repet, nimic nu poate fi mai dureros decât minciuna sfruntată”, a declartat Anna Lesko.

Cântăreața a vorbit și despre viața sa de zi cu zi, dezvăluind că ea este cea care se ocup singră de treburile casnice, fără să apeleze la un alt ajutor: ”Nu aş putea suporta aşa ceva! Doar eu ştiu cum se face cu adevărat curățenie. Decât să stau să explic exact ce vreau, mai bine fac singură, înțelegi? (…) Copilul meu e la fel. E foarte ordonat. Am convingerea că Adam va fi un bărbat care va şti ce e de făcut în casă”.

citește și...