Ce nu ar mânca Horia Vîrlan. ”Nu mi-a plăcut niciodată”

10.10.2020, 11:04
Ce nu ar mânca Horia Vîrlan. ”Nu mi-a plăcut niciodată”
Ce nu ar mânca Horia Vîrlan. ”Nu mi-a plăcut niciodată”

Binecunoscutul bucătar Horia Vîrlan a explicat ce preparat nu ar mânca niciodată. De asemenea, acesta a povestit și despre experiențele mai puțin plăcute pe care le-a avut atunci când a mers la restaurant.

Începând din data de 9 octombrie, de la ora 20.00, Horia Vîrlan a revenit pe micile ecrane, la Prima TV, cu un nou show de televiziune, “Alege rețeta națională”. Celebrul bucătar a acordat un interviu pentru click.ro în care a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre el. Astfel, Horia Vîrlan a explicat ce preparat nu îi place sub nicio formă.

”Mie nu-mi place să mănânc melci și chiar am întâlnit o concurentă care îmi propunea să mănânc melci, dar mie nu-mi plac, cu toate că am lucrat în bucătăria franceză și acolo se mănâncă foarte mult melci, dar mie nu mi-a plăcut niciodată. În rest mănânc orice cu drag, chiar și carne de cal”, a dezvălui Horia Vîrlan.

De asemenea, acesta a mai mărturisit că i s-a întâmplat să meargă la restaurant și să dea peste preparate pe care nu le-a putut mânca.

”Nu e frumos să refuzi când ești în vizită la cineva, guști puțin, te scuzi că ai o indigestie, dar nu e frumos să refuzi. La restaurant am găsit preparate pe care nu am putut să le mănânc, au fost cazuri în care am văzut și un fir de păr și nu m-am apropiat, dar altfel nu, mănânc de toate”, a adăugat Horia Vîrlan.

Horia Vîrlan: ” Pe fiecare parlamentar l-aș pune să curețe câte 2 saci de cartofi și de ceapă”

Întrebat ce persoane cunoscute ar pune la treabă în bucătărie dacă ar avea posibilitatea, Horia Vîrlan a afirmat:

”Asta e o întrebare bună. I-aș pune pe toți, dar am câțiva clienți preferați. Pe fiecare parlamentar l-aș pune să curețe câte 2 saci de cartofi și de ceapă, pe membri guvernului să curețe scoici, tot la fel, câte 2 saci, că să nu se supere și pe fiecare primar l-aș pune să facă curățenie în bucătărie după ce se termină ziua de lucru, în special să curețe grăsimea din bucătărie după ce gătit, cu o periuță”.

citește și...