Ce nu a funcționat în mariajul lui Connect-R cu Misha. ”Căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă”

25.10.2021, 13:06
Ce nu a funcționat în mariajul lui Connect-R cu Misha. ”Căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă”
Ce nu a funcționat în mariajul lui Connect-R cu Misha. ”Căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă”

Cântărețul Connect-R, pe numele său real Ștefan Relu Mihalache, a dat detalii despre căsnicia pe care a avut-o cu Misha. Din marajul celor doi a rezultat o fiică, Maya. Artistul, în vârstă de 39 de ani, a explicat, la podcastul lu Mihai Morar, ce anume nu a funcționat în mariajul său. ”Căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă”, a spus artistul.

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R. Din mariajul lor a rezultat o fetiță care se numește Maya, de care se ocupă amândoi și care are șapte ani. Connect-R a fost invitat la podcastul ”Fain & Simplu”, al lu Mihai Morar, unde și-a deschis sufletul și a scos la iveală detalii mai puțin cunoscute din căsnicia sa cu Misha. Deși sunt separați de cinci ani, cei doi continuă să locuiască în aceeași casă.

„Trăim în aceeași casă, da. Culmea, ne înțelegem foarte bine. E minunat așa. Nu o să mai dureze mult cred. Este extraordinar și ne înțelegem super ca părinți ai Mayei”, a spus artistul, citat de libertatea.ro.

Ce nu a funcționat în mariajul lui Connect-R cu Misha. ”Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit”

„Din păcate, căsnicia am folosit-o ca pe o unealtă și nu am trăit-o în profunzimea ei, aici a fost greșeala mea. Am luat-o ca pe un beneficiu, ceva care o să mă împlinească și o să mă facă fericit. Am crezut că ideea de cuplu și de căsătorie se bazează pe ideea de extragere a fericirii de la unul la celălalt. Când, de fapt, ea se bazează pe împărtășirea fericirii de la unul la celălalt. Lucru pe care eu nu l-am înțeles. Nu este dator nimeni să mă facă pe mine fericit. Nu l-am înțeles… prea târziu! Mergem mai departe. Nu e o problemă”, a declarat Connect-R despre mariajul cu Misha.

Artistul a vorbit și despre Maya, fiica sa și a Mishei, mărturisind că are o relație extraordinară cu micuța: „Relația cu fiica mea e 100% autentică. Avem niște momente atât de mute, știi cum?! Zicea Einstein că limbajul este modul handicapat al omului de a traduce niște sentimente, niște stări… Noi l-am depășit de mult. Aseară stătea pe canapea, iar eu pe cealaltă canapea și ne uitam la „Asia Express”, iar la un moment dat m-am întors către ea și i-am făcut cu mâna și a bufnit în râs, apoi râdeam amândoi. Comunicăm la un nivel extraordinar de profund, fără cuvinte”.

 

citește și...