Ce note a avut Dorian Popa la Bacalureat. A trecut cu brio peste examene!

23.03.2021, 10:31
Ce note a avut Dorian Popa la Bacalureat. A trecut cu brio peste examene!
Ce note a avut Dorian Popa la Bacalureat. A trecut cu brio peste examene!

Dorian Popa a avut note foarte mari la examenul de Bacalaureat.

Dorian Popa a dat examenul de Bacalaureat în anul 2007. Potrivit a1.ro, artistul a trecut cu brio peste examene. Acesta a obținut nota 10 la probele orale de la Limba Română și Limba Engleză, 10 la Educație Fizică și 10 la Proba scrisă de la Biologie, 9,60 la proba scrisă de la Limba Română și 9,40 la Matematică. Astfel, artistul și vloggerul a avut media de Bacalaureat 9,83. ”Și la școală eram puțin gălăgios, dar contrabalansam prin rezultate”, a spus Dorian Popa despre perioada când era pe băncile școlii.

”Nu se poate să se adune atâta frustrare și să văd atâtea comentarii negative în contextul în care nimeni nu este obligat să fie pe canalul meu de Youtube. Eu aleg să fac divertisment, vreau să vă transmit o stare de bine, de euforie, să vă transmit energie pozitivă și optimism. Dacă nu vin în fiecare zi să flutur diplome, nu înseamnă că sunt o maimuță cu un IQ negativ. Sunt un om care alege în urma studiilor pe care le-a dobândit să facă altceva. Oameni buni, încercați să înțelegeți, cu cât vom fi mai relaxați și mai iubitori cu cei din jurul nostru, cu atât vom fi mai fericiți”, spunea Dorian Popa anul trecut, într-un vlog.

Dorian Popa, primul iubit al Alexandrei Stan în liceu

Cântăreața Alexandra Stan a dezvăluit că primul său iubit a fost nimeni altul decât Dorian Popa.

Alexandra Stan și Dorian Popa au fost iubiți, pentru o scurtă perioadă de timp, pe vremea când erau elevi la liceu, în Constanța.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi ”Pariu cu viaţa” a fost primul meu iubit. El era la liceul ”Eminescu”, eu la ”Traian”, în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyonce. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a dezvăluit recent Alexandra Stan pentru click.ro.

citește și...