Ce notă a luat Oana Roman la BAC. ”Am făcut contestații și nu mi le-au acceptat”

15.12.2020, 11:19
Ce notă a luat Oana Roman la BAC. ”Am făcut contestații și nu mi le-au acceptat”
Ce notă a luat Oana Roman la BAC. ”Am făcut contestații și nu mi le-au acceptat”

Oana Roman le-a dezvăluit fanilor ei din mediul online ce notă a luat la examenul de bacalaureat.

Oana Roman a fost întrebată de fanii săi de pe Instagram despre nota pe care a luat-0o la examentul de bacalaureat. „Am terminat Liceul Central din București, la clasa bilingvă româno-franceză, și am avut un pic peste 8 la BAC. Nu am avut note foarte mari pentru că am avut niște profesori care nu m-au iubit foarte mult. Am făcut contestații și nu mi le-au acceptat”, a spus Oana Roman, citată de spynews.ro.

Vedeta a vorbit și despre studiile unviversitare pe care le-a făcut la Sorbona. „Eu am fost studentă la Sorbona, dar am făcut o școală autonomă din cadrul Sorbonei, pentru că în Franța există un sistem universitar special (…) sunt niște școli care au un regim diferit față de universitățile clasice, pentru că se intră doar cu examen de admitere și sunt foarte puține locuri, iar concurența este acerbă”, a completat aceasta.

Oana Roman, educație strictă din partea părinților

Vedeta a mărturisit că a avut parte de o educație foarte strictă din partea părinților ei, Mioara Roman și Petre Roman, fostul premier al României.

”Pe vremea mea era altfel cu parenting-ul, ai mei nu-și prea arătau dragostea, dar am fost un copil foarte iubit. Am fost mereu o familie atipică, datorită educației. Mama era un model pentru, era acea persoană care reușise să facă atâtea lucruri. Eu mă miram și când luam masa cu mama, iar tata a fost obsedat mereu de curățenie și eu aveau mereu o problemă, căci camera mea era mereu dezordonată. La noi nu exista să trecem peste, greșeai, plăteai! Nu îmi era frică de el, dar era o autoritate pe care o respectam, plus că aveam și o guvernantă rusoaică, care mi-a fost ca o bunică. Eu când mă duceam la joacă, mai întârziam și-l găseam pe tata transfigurat de frică când mă întorceam acasă și mi-o mai luam cu cureaua sau mă închidea în cămară, de atunci nu pot sta în locuri închise. Dar eu niciodată nu mă plângeam la nimeni, ai mei nu dormeau cu mine niciodată, nu mă duceau la școală și nici nu făceau lecții cu mine niciodată, doar la Cici, guvernanta, mă mai guduream”, a declarat Oana Roman, potrivit spynews.ro.

”Așa m-au educat ei, ca să mă responsabilizeze. Și la facultate, am plecat doar cu o valiză și când am simțit că nu mai pot, l-am sunat pe tata și mi-a zis că dacă nu sunt capabilă de mai mult să vin acasă, că văd ei ce fac cu mine. Așa m-a ambiționat și astfel am terminat prima, dar lui I s-a părut asta un lucru normal, nu l-a impresionat”, a adăugat ea.

citește și...