Motivul pentru care Catinca Roman nu se ocupă de mama ei, Mioara. Oana Roman a spus lucrurilor pe nume

15.08.2020, 09:42
Motivul pentru care Catinca Roman nu se ocupă de mama ei, Mioara. Oana Roman a spus lucrurilor pe nume
Motivul pentru care Catinca Roman nu se ocupă de mama ei, Mioara. Oana Roman a spus lucrurilor pe nume

Oana Roman a făcut dezvăluiri despre mama sa, Mioara Roman. Vedeta a explicat de ce Mioara Roman stă cu ea și care este motivul pentu care sora ei, Catinca, nu a putut să aibă grijă de mama lor.

Oana Roman are o relație extrem de apropiată cu mama sa, Mioara Roman, care locuiește împreună cu ea de ceva vreme. Vedeta a făcut dezvăluiri despre starea de sănătate a mamei sale și a explicat de ce sora sa, Catinca, nu a putut să aibă grijă de mama lor.

”Mama nu necesită îngrijiri speciale… Deocamdată nu se implică (n.r. Catinca, sora sa). Slavă Domnului, mama are o pensie foarte bună, se poate susţine foarte bine singură, doar că anul trecut a avut o sincopă, a căzut şi s-a lovit foarte rău şi mie mi-a fost frică să o mai las să stea singură.

Atunci varianta a fost să o luăm la noi, Catinca nu şi-a exprimat dorinţa de a face lucrul ăsta. Dar important e să fim sănătoşi şi să putem să avem grijă de ea cum trebuie, pentru că şi Catinca are grijă de tatăl ei, care e şi mai în vârstă decât mama, a fost foarte bolnav în ultimii ani şi a trebuit să aibă mai multă grijă de el decât trebuie să am eu de mama”, a declarat Oana Roman pentru okmagazine.ro.

Ce relație are cu tatăl său

Oana Roman mărturisit și care este relația pe care o are în prezent cu tatăl său, Petre Roman, fostul premier al României.

”E tatăl meu, era normal să apar cu el. Relaţiile s-au mai răcit şi e normal să nu ne mai vedem atât de des, pentru că el nu mai locuieşte cu noi în casă, având o altă familie. Vorbim des, dar în ultima vreme a fost normal să nu ne mai vedem. Evident că relaţia nu mai este la fel de apropiată, dar nu vreau să revenim la aceleaşi subiecte. Eu, Oana Roman exist indiferent de relaţia cu mama, de relaţia cu tata sau de relaţia cu soţul meu”, a mai precizat vedeta pentru sursa citată.

citește și...