Ce meserii a avut Liviu Guță înainte de a deveni celebru. ”Am muncit foarte mult pentru 15 dinari pe zi, câteodată 25 și trei feluri de mâncare”

22.06.2022, 15:05
Ce meserii a avut Liviu Guță înainte de a deveni celebru. ”Am muncit foarte mult pentru 15 dinari pe zi, câteodată 25 și trei feluri de mâncare”
Ce meserii a avut Liviu Guță înainte de a deveni celebru. ”Am muncit foarte mult pentru 15 dinari pe zi, câteodată 25 și trei feluri de mâncare”

Liviu Guță, în vârstă de 43 de ani, a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni online, cu ce s-a ocupat înainte de a deveni celebru. Acesta a fugit în fosta Iugoslavie, după care a ajuns în Austria. ”Am muncit foarte mult pentru 15 dinari pe zi, câteodată 25 și trei feluri de mâncare”, a povestit Liviu Guță la o emisiune online.

Liviu Guță a fost invitat la emisiunea online ”În oglindă”, realizată de Mihai Ghioță, unde a făcut dezvăluiri din trecutul său. Acesta a povestit ce meserii a avut înainte de a cunoaște celebritatea.

Liviu Guță a dezvăluit că a fugit în Iugoslavia, unde a făcut tot felul de munci. ”Am plecat la vârsta 15 ani, singur, în Iugoslavia. Am zis să mă duc să muncesc și să îmi fac un viitor. Auzisem eu că acolo se lucrează și am plecat cu trenul. I-am zis tatălui meu că mă duc la fotbal și aveam deja bagajul sub scară. (…) M-am urcat în tren, am ajuns în Iugoslavia, eram ascuns că nu aveam (…) Îmi doream să am un ban al meu, să muncesc(…) Trebuia să trec ilegal și am trecut. M-am băgat într-o cușetă și m-am băgat sub cușetă, iar de acolo am stat liniștit și am coborât când am ajuns”, a spus artistul, notează wowbiz.ro.

 

Ce meserii a avut Liviu Guță înainte de a deveni celebru. ”Trei ani am lucrat la porumb, la prășit, la vaci, la toate chestiile gospodărești”

”Am stat în Iugoslavia trei ani de zile. În timpul acela, mama mea mi-a făcut parastas. Nu a știut nimeni de nimeni (…) În aceștia trei ani am lucrat la porumb, la prășit, la vaci, la toate chestiile gospodărești. Am muncit foarte mult pentru 15 dinari pe zi, câteodată 25 și trei feluri de mâncare”, a mai povestit Liviu Guță.


Liviu Guță a ajuns și în Austria, unde a fost îngriitor de câini: ”Am lucrat la un salon de câini, îi spălam, îi tundeam, șase luni de zile am stat în Austria, până m-au prins niște civili că mă duceam să îmi cumpăr niște plăcinte și au venit unii. Mi-au pus piciorul pe cap, cătușele, m-au întrebat de unde sunt și le-am zis că sunt din Serbia. Auzisem că dacă te expulzează, dacă nu le spui că ești român sau nu te găsesc îți dădeau drumul”.

Liviu Guță a divorțat a doua oară

Liviu Guță a divorțat pentru a doua oară, după doar un an și trei luni de căsnicie. Liviu Guță a anunțat în luna mai a anului 2021 că divorțează de Roxana, cea de-a doua sa soție. Liviu Guță a afirmat că nu mai crede în căsătorie după divorțurile prin care a trecut. “Ne-am despărțit de comun acord. În liniște, frumos. Conștientizez că a fost o palmă primită de la Dumnezeu. A fost trezirea mea! În viață trebuie să mergi înainte. Câteodată vezi întuneric și te duci în față așa cu nici un scop! Graba strică treaba! Cea mai mare bogăție a noastră este iubirea. Am trecut printr-o perioada grea atunci, dar nu a fost să fie. M-am trezit, mi-am văzut toată viața! Nu aș mai face niciodată un pas grăbit. Nu mai cred în căsătorie. Căsătoria e inventată, sunt doar niște acte pe care le faci. Peste câțiva ani o să-mi fac altă iubită, acum nu mai vreau. Eu pun suflet atunci când mă îndrăgostesc”, a declarat Liviu Guță.

“Nu mai avem nimic de împărțit. Ea deja are pe cineva. Nu am nimic cu ea personal. Eu am divorțat de fiecare dată, de ambele soții. Rămân prieten doar cu cine vreau eu. Am rămas puțin șocat de unele chestii la cea de-a doua soție. Cu prima mea soție sunt foarte bun prieten. Ne înțelegem perfect, ne creștem copiii separat. I-am neglijat pe copii. Sunt fericit după al doilea divorț”, a completat acesta.

citește și...