Ce meserii a avut Feli Donose. ”Ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese”

02.11.2021, 13:17
Ce meserii a avut Feli Donose. ”Ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese”
Ce meserii a avut Feli Donose. ”Ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese”

Feli Donose, în vârtstă de 35 de ani, a dezvăluit unde a lucrtat înainte să devină cântăreață. Aceasta a dat detalii neștiute din trecutul său. ”Ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese”, a povestit Feli Donose într-un interviu. De asemenea, ea a explicat și prin ce greutăți a trecut de-a lungul anilor.

Feli Donose este o cântăreață cunoscută în industria muzicală din România. În plan personal, Feli Donose formează un cuplu cu Cătălin. Cei doi au împreună o fetiță care se numește Nora Luna. Însă, înainte de a deven cântăreață și de a-și câștiga existența din această activitate, artista a avut mai multe joburi. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre trecutul său într-un interviu pentru adevarul.ro.

La vârsta de 14 ani, Feli Donose a trecut printr-un moment greu, divorțul părinților săi. ”În momentul în care ai mei au divorţat, cred că am avut parte de o maturizare forţată. Am rămas doar eu cu mama acasă, că fraţii mei erau plecaţi, iar în capul meu s-a creat ideea că „No, acuma eu trebuie să fiu bărbatul în casă şi să am grijă de mama, orice ar fi“. Şi cred că de acolo a fost startul către a-mi găsi curajul să mă rup de tot. Nu m-am rupt numai de şcoală, m-am rupt de chestii mai importante: de părinţi, de casa mea, de copilărie, a trebuit să stau într-o chirie… Practic, am plecat un copil într-o lume de oameni mari. Asta e mult mai mult decât să renunţi la şcoală…  Şi au fost foarte multe zile în care efectiv nu am avut ce să mănânc. Cine se gândea că dintr-un salariu foarte mic banii merg imediat pe chirie, întreţinere şi gata! Eu nu ştiam ce înseamnă aia”, a detaliat vedeta.

Ce meserii a avut Feli Donose. ”Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram”

”Eram agent de vânzări la o companie de telefonie mobilă, după care mi-am dat seama că nu am cum să trăiesc dintr-un salariu fix. Atunci descopeream supa la plic, cam atât de low-budget eram. După aia, m-am angajat în comerţ. Am lucrat într-un fast food, apoi s-a deschis primul mall din Cluj şi m-am angajat acolo. Şi uite aşa am reuşit, din lumea asta de barman-ospătar, să supravieţuiesc uşor-uşor tot mai bine. Eu m-am dus orbeşte în Cluj că am zis că e un oraş mai mare, cu posibilităţi mai mari de a face muzică, poate găsesc pe cineva”, a explicat Feli Donose despre joburile pe care le-a avut înainte de a deveni cunoscută.

”Şi aşa se face că ziua eram barman-ospătar şi seara lucram în studio la piese. Apoi am scris o piesă care a scăpat pe net şi pe care a auzit-o Grasu XXL, care m-a sunat când lucram într-un fast food chinezesc. Spălam o caserolă când am văzut că mă sună un număr. Eu am panică dacă nu cunosc numărul: „Aoleu! A murit cineva!“. Că sunt dramatica pământului! Iau telefonul şi aud: „Bună, Feli, Dragoş Nichifor sunt, mi se mai spune Grasu XXL“. Am leşinat! „Am văzut o înregistrare cu tine şi mi-ar plăcea să facem o piesă împreună“. Deci nu mai auzeam şi nu mai vedeam nimic. Dar ştii cum am reacţionat? „Da, Dragoş, uite, poţi să mă suni mai târziu că nu pot vorbi acum“. Ca să nu îmi vadă extazul şi nesiguranţele, ştii? Am trăit foarte multe lucruri”, a încheiat artista.

citește și...